Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 20

ATP reitingas: lietuviai nežymiai pagerino savo pozicijas

Nors praeitą savaitę Lietuvos tenisininkai nesugebėjo iškovoti pergalių, tačiau naujausiame ATP reitinge keliomis pozicijomis šoktelėjo į viršų.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Ulysse El nuotr.

Stipriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis pakilo per vieną poziciją ir šiuo metu rikiuojasi 104-oje vietoje. 28 metų vilniečiui nenusisekė Sinsinačio „Masters“ kvalifikacija, tačiau jau pirmadienį mūsų tautietis žais pirmojo rato dvikovą Vinston Salemo turnyre.

Tuo tarpu Laurynas Grigelis savo pozicijas pagerino keturiomis vietomis ir yra 261-as. Jam apmaudžiai teko pralaimėti pirmojo rato dvikovą Cordenons „Challenger“ turnyre Italijoje.

Nemažai pakitimų įvyko ir stipriausių pasaulio tenisininkų dešimtuke. Laimėjęs istorinį „Masters“ serijos turnyrą, N.Džokovičius į viršų palypėjo 4 pozicijomis ir dabar reitinge yra 6-oje vietoje.

Daug taškų turnyre Sinsinatyje praradęs bulgaras Grigoras Dimitrovas iš 5 pozicijos nusirito į 8-ąją.

Iš pirmojo dešimtuko iškrito amerikietis Johnas Isneris (ATP-11). Aukštaūgis tenisininkas gynė praeitų metų pusfinalį, tačiau iš turnyro pasitraukė jau pirmajame rate.

Reitinge ir toliau karaliauja Rafaelis Nadalis (ATP-1). Jo persvara – tiesiog milžiniška. Ispanas nuo antroje vietoje esančio Rogerio Federerio atitrūkęs beveik 3 tūkstančiais reitingo taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius