Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 14

ATP turnyre Štutgarte – kanadietiškas pusfinalis

Penktadienį paaiškėjo keturi „Mercedes Cup“ turnyro Štutgarte tenisininkai, kurie tęs kovą dėl 250 ATP reitingo taškų ir nugalėtojo trofėjaus.
Felixas Auger-Aliassime
Felixas Auger-Aliassime / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Užtikrintą pergalę iškovojo šeštoji turnyro raketė Milošas Raoničius (ATP-18). Kanadietis 6:4, 6:4 nugalėjo vengrą Martoną Fucsovics (ATP-52) ir į Štutgarto pusfinalį prasibrovė antrus metus iš eilės.

Tai vos antrasis pusfinalis ATP ture, kurį šiemet pasiekti pavyko tenisininkui. Kanados milžinas dėl kelio traumos turėjo praleisti visą grunto sezoną.

Pusfinalyje M.Raoničiaus lauks pažįstamas oponentas ne tik aikštelėje, bet ir už jos ribų. Juo tapo tautietis Felixas Auger-Aliassime (ATP-21), 7:6(3), 6:7(2), 7:6(2) palaužęs nuostabų turnyrą žaidusį Dustiną Browną (ATP-170).

  ​

18-metis šiame mače atliko net 30 neatremiamų padavimų. Tenisininkui 2019-ais metais tai bus jau ketvirtasis ATP pusfinalis. Tiesa, dviejuose finaluose žaidęs kanadietis kol kas pirmojo titulo taip ir neiškovojo.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Janas-Lennardas Struffas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Janas-Lennardas Struffas

Kiek netikėtai į varžybų pusfinalį prasibrovė vokietis Janas-Lennardas Struffas (ATP-38). Pastarasis 6:4, 6:4 įveikė prancūzą Lucasą Pouille (ATP-26).

Vienintelis Štutgarto herojus dėl vietos finale kausis su italu Matteo Berrettiniu (ATP-30). Italijos teniso talentas 6:3, 6:3 susitvarkė su amerikiečiu Denisu Kudla (ATP-84).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius