Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 15

Auklandas turės naują čempioną – J.Isneris išmetė titulą gynusį tautietį

Trečiadienį „ASB Classic“ turnyre Auklande, Naujojoje Zelandijoje, užvirė daug karštų kovų. Dėl antradienį varžybas užklupusio lietaus tenisininkams teko sužaisti ir po du mačus, o netikėtai varžybų ketvirtfinalio nepasiekė ne tik titulą gynęs Tennysas Sandgrenas, bet ir pirmoji bei trečioji turnyro raketės.
Johnas Isneris
Johnas Isneris / „Scanpix“/AP nuotr.

Visas tris nesėkmes vienetų mačuose ATP taurėje patyręs Johnas Isneris (ATP-20) pagaliau gali džiaugtis pergale. Amerikiečių milžinas aštuntfinalyje 7:6(3), 6:7(1), 6:3 palaužė tautietį Tennysą Sandgreną (ATP-101), kuris praėjusiame sezone Auklande nesurado sau lygių ir iškovojo čempiono trofėjų.

208 cm ūgio J.Isneris atliko 16 neatremiamų padavimų ir nors pirmieji du setai buvo itin atkaklūs, trečiajame jis net dukart palaužė varžovo padavimų serijas bei iškovojo svarbią pergalę prieš „Australian Open“.

Ketvirtfinalyje amerikiečio varžovu bus britas Kyle'as Edmundas (ATP-69). Jis 6:3, 7:6(4) įveikė italą Andreas Seppį (ATP-84).

Trečiadienį įspūdingą užduotį atliko veteranas Feliciano Lopezas (ATP-61). Iš pradžių ispanas trijų setų kovoje palaužė Pablo Andujarą, o paskui netikėtai tėškė antausį italui Fabio Fogniniui (ATP-12) – 3:6, 6:4, 6:3.

Įdomu tai, kad abiejuose mačuose Feli turėjo panaikinti seto deficitą.

„Scanpix“ nuotr./Feliciano Lopezas
„Scanpix“ nuotr./Feliciano Lopezas

„Pirmasis šiandienos mačas buvo labai sunkus, tačiau jis man tapo tikru išsigelbėjimu. Tai buvo pirmasis mano vienetų susitikimas šiame sezone, o be jo tikrai nebūčiau taip gerai sužaidęs prieš Fabio“, – kalbėjo Lopezas.

Ketvirtfinalyje ispano lauks lenkas Hubertas Hurkašas (ATP-35). Beje, pastarasis šiemet vienetuose iškovojo visas penkias pergales.

Paskutiniajame dienos mače buvo užfiksuotas ir dar vienas netikėtumas. Trečioji turnyro raketė Karenas Chačanovas (ATP-16) 6:4, 3:6, 3:6 turėjo pripažinti australo Johno Millmano (ATP-47) pranašumą.

Visgi „ASB Classic“ turnyro ketvirtfinalį pasiekė antrą skirstymą turintis Denisas Šapovalovas (ATP-13). Jaunasis kanadietis 6:4, 7:6(2) palaužė savo tautietį Vašeką Pospisilą (ATP-146).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius