-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 01 21

„Australian Open“ aštuntfinalyje – Davidas Goffinas ir Dominicas Thiemas

Atitinkamai aštuntoji ir vienuoliktoji turnyro raketė Dominicas Thiemas ir Davidas Goffinas iškovojo lengvas pergales „Australian Open“ trečiojo etapo susitikimuose. Austras 6:1, 4:6, 6:4, 6:4 nugalėjo prancūzą Benoitą Paire, o belgas įveikė veteraną iš Kroatijos 6:3, 6:2, 6:4.
Dominicas Thiemas
Dominicas Thiemas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

D.Thiemas tapo pirmuoju Austrijos tenisininku, kuris pateko į stipriausiųjų šešioliktuką Melburne nuo 2011 metų, kai tai pavyko padaryti Jurgenui Melzeriui. Aštuntasis pagal skirstymą austras iniciatyvą turėjo jau nuo pat mačo pradžios, o pirmąjį setą laimėjo vos per 23 minutes.

Tiesa, B.Paire laimėjo antrąjį setą, todėl D.Thiemui reikėjo skubiai susigrąžinti mačo kontrolę.

„Labai gerai pradėjau šį mačą, o mano varžovas dvikovos starte dar nebuvo susikaupęs, – kalbėjo D.Thiemas. – Tuomet jis įsivažiavo ir pradėjo žaisti labai nepatogiu man stiliumi. Jis turėjo aiškų planą, kaip mane nugalėti.“

Tuo tarpu Uzbekistano tenisininkas D.Istominas tęsią savo puikų pasirodymą „Australian Open“ turnyre ir iškovojo pergalę prieš 30 turnyro raketę Pablo Carreno Bustą 6:4, 4:6, 6:4, 4:6, 6:2.

Vos 117 vietą ATP pasaulio reitinge užimantis D.Istominas šiose pirmenybėse nugalėjo Novaką Džokovičių, o jau dabar pasiekė savo geriausią rezultatą „Didžiojo kirčio“ turnyre.

Savo pasirodymą baigė ir ispanas Davidas Ferreras. Jis nusileido 14 pasaulio raketei bei savo tautiečiui Roberto Bautista-Agutui 5:7, 7:6 (8:6), 6:7 (3:7), 4:6.

VIDEO: Dominico Thiemo interviu po pergalės prieš Benoitą Paire

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius