Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 13

„Australian Open“ burtai: R.Federeris ir A.Murray gali susitikti jau ketvirtfinalyje

Pirmosios pasaulio raketės Andy Murray laukia nelengvas kelias iki pirmojo „Australian Open“ titulo savo karjeroje. Britas turnyrą pradės dvikova su Ilja Marčenko, ko gero, susidurs su Johnu Isneriu, o jau ketvirtfinalyje susitiks su Rogeriu Federeriu arba Kei Nishikoriu.
Andy Murray
Andy Murray / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Antrasis pagal skirstymą N.Džokovičius taip pat gavo labai pavojingą varžovą jau pirmame čempionato etape. Serbas pradės savo pasirodymą Melburne dvikova su Fernando Verdasco. Tarpusavio dvikovose ispanas pralaimi rezultatu 4:9, tačiau jau šiemet jis vos nepalaužė savo varžovo Dohoje.

Praėjusiais metais F.Verdasco pateikė staigmeną ir jau pirmame „Australian Open“ etape nugalėjo Rafaelį Nadalį.

Tolimesniame etape N.Džokovičius greičiausiai susitiks su Grigoru Dimitrovu, o ketvirtfinalyje išbandys savo jėgas su Dominicu Thiemu. R.Federeriui burtai buvo visai sėkmingi, nes pirmus du mačus jis žais su atrankos turnyro dalyviais. Tiesa, šveicaro vėliau, ko gero, lauks Tomašas Berdychas, K.Nishikoris bei A.Murray ketvirtfinalyje.

R.Nadalis pirmame „Australian Open“ etape susitiks su Florianu Mayeriu. Jau trečiame etape greičiausiai pamatysime itin įdomią dvikovą tarp Rafos bei perspektyviojo Alexanderio Zverevo. Ketvirtame etape ispano turėtų laukti Gaelis Monfilsas.

Trečioji turnyro raketė Milošas Raoničius pirmame etape susitiks su Dustinu Brownu, o tikėtina, jog ketvirtame varžybų rate kausis su Čenajaus turnyro čempionu Roberto Bautista-Agutu.

Ketvirtasis pagal skirstymą Stanas Wawrinka savo pasirodymą Melburne pradės maču su Martinu Kližanu. 2014 metų turnyro čempionas ketvirtame etape greičiausiai susitiks su Nicku Kyrgiosu, o ketvirtfinalyje kovos su Marinu Čiličiumi.

„Australian Open“ turnyrinę lentelę galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius