Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 15

„Australian Open“ favoritai – Novakas Džokovičius ir Serena Williams

Paaiškėjo sausio 19-tą dieną prasidėsiančio „Australian Open“ turnyro tenisininkų reitingai. Neatsitiktinai vyrų varžybose pirmuoju pagal skirstymą tapo geriausias pasaulio tenisininkas Novakas Džokovičius, moterų – pirmoji pasaulio raketė Serena Williams.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

Melburne pirmas pagal skirstymą serbas sieks triumfuoti jau penktą kartą. Neabejojama, kad N.Džokovičiui motyvacijos netrūks – praėjusiais metais iš turnyro jis pasitraukė dar ketvirtfinalyje nusileidęs čempiono titulą iškovojusiam Stanui Wawrinkai.

Antroji vieta reitinge atiteko 17 „Didžiojo Kirčio“ turnyrų laimėjusiam Rogeriui Federeriui. Tai reiškia, kad šveicaras ir N.Džokovičius turnyre gali susitikti tik finale. Už R.Federerio nugaros liko traumų kamuojamas Rafaelis Nadalis, praėjusių metų čempionas S.Wawrinka ir japonas Kei Nishikori. 

Moterų reitinge pirmą pagal skirstymą Serena Williams „Australian Open“ turnyro čempione yra tapusi 5 kartus, tačiau paskutinį kartą tai padarė 2010-aisiais metais.

Antroji vieta reitinge atiteko rusei Marijai Šarapovai. Už Rusijos tenisininkės nugaros atsidūrė Simona Halep, Petra Kvitova ir Ana Ivanovič. Melburne nežais praėjusių metų čempionė Li Na, kuri baigė karjerą. Įdomu tai, kad tarp 32 reitinguotų tenisininkių vietos neatsirado du kartus turnyro čempionei Victoriai Azarenkai.

„Australian Open“ burtai bus traukiami šiąnakt pusę dviejų Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius