Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 14

„Australian Open“ moterų varžybų starte – totalus Marijos Šarapovos dominavimas

Nors buvusi pirmoji pasaulio raketė prieš pirmąjį metų „Didžiojo kirčio“ turnyrą pasėjo abejonės sėklą dėl traumos pasitraukdama iš turnyro Šendžene, jau pirmajame varžybų etape parodė aukščiausią žaidimo klasę.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Marija Šarapova

Rusė savo oponentei taip ir neleido laimėti nei vieno geimo – dvikovą prieš britę Harriet Dart (WTA-131) laimėjo 6:0, 6:0.

„Manau, kad tai buvo geras išbandymas tiek mano kojai, tiek ir pečiui. Mane kamuojančios pečio problemos niekam nepaslaptis jau ilgą laiką, o dėl to turėjau nutraukti praėjusį sezoną“, – spaudos konferencijoje kalbėjo rusė.

„Aš vis dar toli nuo ten, kur norėčiau būti. Tačiau šiandien daugelį dalykų dariau gerai, o tai leido laimėti mačą. Aš vis dar jaučiu labai didelę aistrą tenisui.“

Antrame turnyro etape M.Šarapova susikaus su švede Rebecca Peterson (WTA-64), o jei pavyktų nugalėti ir ją, trečiajame etape rusė greičiausiai žaistų prieš titulą ginančią Caroline Wozniacki.

Marija Šarapova „Australian Open“ varžybas laimėjo 2008 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius