-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 11 09

B.Beckeris: „Murray netampa čempionu, nes yra nesubrendęs mamyčiukas“

Legendinis tenisininkas Borisas Beckeris nutarė garsiai išreikšti savo nuomonę apie škotą Andy Murray. Pasak B.Beckerio, Didžiosios Britanijos tenisininkas iki šiol nelaimėjo nė vieno „Grand Slam“ turnyro, nes yra dar nesubrendęs ir per daug artimas su mama.
B.Beckeris nusivylęs Murray'o elgesiu
B.Beckeris nusivylęs A.Murray elgesiu. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Andy mama Judy Murray dirba teniso trenere ir nepraleidžia nė vieno sūnaus pasirodymo kortuose. B.Beckeris yra įsitikinęs, kad tai tik parodo, jog A.Murray yra nesubrendęs ir nesavarankiškas.

„Nors Andy yra 23-eji, daugeliu atžvilgių jis atrodo jaunesnis. Galbūt jis  bręsta lėčiau nei kiti vaikinai. Teniso korte privalai pasitikėti tik savimi. Negali klausti mamos ar kitų tau artimų žmonių, kaip pasielgti vienu ar kitu svarbiu momentu. Turi tikėti tik savimi. Tai vadinama branda, kurios Andy žaidimui ir poelgiams trūksta“, – atvirai dėstė vokietis, kuris pirmąjį „Didžiojo prizo“ turnyrą laimėjo būdamas 17-os.

Jis pridūrė, kad A.Murray labai panašus į Londono „Arsenal“ futbolo komandą. „Jis kaip „Arsenal“ klubas, kuriame visi atrodo labai gražiai ir žaidžia labai gražiai, bet  nelaimi jokių svarbių trofėjų. Visgi tikiu, kad ir Murray‘ui, ir Wengerui pasiseks pateisinti sirgalių viltis“, – interviu „Eurosport“ kalbėjo teniso legenda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius