Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 17

Bernardas Tomičius Vimbldonui ruošiasi su Australijos teniso legenda

Bernardas Tomičius intensyviai ruošiasi geram pasirodymui Vimbldono čempionate, o jam treniruotėse Didžiojoje Britanijoje padeda Australijos Daviso taurės rinktinės kapitonas Lleytonas Hewittas. Tėvynainis maištingajam australui bando suteikti kuo daugiau pasitikėjimo savo jėgomis, o penktadienį jis stos į kovą „Aegon Championships“ ketvirtfinalyje su Gilles'iu Mulleriu.
Bernardas Tomičius
Bernardas Tomičius / XPOSUREPHOTOS.COM

Šią savaitę B.Tomičius nesunkiai nugalėjo 20-ą pasaulio raketę Keviną Andersoną, o kelialapį į ketvirtfinalį laimėjo trijų setų dvikovoje įveikęs Fernando Verdasco.

„Džiaugiuosi, kad rungtyniavau prieš žaidėją, kurį buvau įveikęs jau ne kartą, – teigė australas. – F.Verdasco pirmame etape nugalėjo Staną Wawrinką, todėl įrodė, kad jis yra rimtas varžovas.“

B.Tomičius prieš ispaną pralaimėjo pirmąjį setą, tačiau antrąjį pradėjo du sykius palauždamas varžovą ir perėmęs mačo iniciatyvą į savo rankas iškovojo pergalę.

„Pastarąsias kelias dienas su Lleytonu šlifavome kelis mano žaidimo elementus, – pasakojo B.Tomičius. – Praėjusiame mače žaidžiau su pasitikėjimu, o tai buvo labai sunki dvikova. Nelengva sugrįžti ant žolės aikštės paviršiaus.

Turėjau greitai prisitaikyti prie naujos aikštės dangos, nes žaidimas ant jos yra visai kitoks. Jei atvirai, tai džiaugiuosi, kad baigėsi grunto sezonas.“

22-a pasaulio raketė savo žolės sezoną pradėjo praėjusią savaitę. Australas pateko į „Ricoh Open“ ketvirtfinalį, tačiau jame nusileido Nicolasui Mahutui.

Penktadienį jis susitinka su G.Mulleriu dėl vietos „Aegon Championships“ pusfinalyje. Tarpusavyje tenisininkai yra susitikę keturis kartus, o visas keturias pergales iškovojo sportininkas iš Liuksemburgo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius