Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 24

„BMW VIP teniso turnyro“ nugalėtojus sveikino ir Ričardas Berankis

Šeštadienį sostinės „SEB arenos“ teniso aikštynuose buvo daugiau azarto nei įprasta – komandinėse dvejetų teniso varžybose susirungė 64 teniso mėgėjai, verslininkai ir visuomenės veikėjai, kurie dalyvavo įgaliotosios BMW atstovės Lietuvoje UAB „Krasta auto“ pirmą kartą surengtame išskirtiniame „BMW VIP teniso turnyre“.
Varžybų nugalėtojai
Varžybų nugalėtojai / Organizatorių nuotr.

„Tenisas, kaip ir BMW automobiliai, labai dinamiškas sportas, todėl neatsitiktinai ėmėmės organizuoti būtent teniso turnyrą, pasirinkdami ir atitinkamą jo formatą, kurio dėka žaidimas vyksta greičiau ir yra patrauklus stėbėti“, – sako „Krasta auto“ marketingo direktorius Vytis Venslauskas, rašoma pranešime spaudai.

Turnyras buvo išskirtinis tuo, jog į 4 komandas – „Sport“, „Modern“, „Luxury“, „Power“, ir 8 pogrupius suskirstyti žaidėjai likus vos vienai dienai iki turnyro pradžios sužinojo, kas bus jų komandos nariai, bei su kuo teks žaisti poroje. Naujai „iškeptos“ komandos visą dieną grūmėsi dėl geriausiųjų vardo.

Po daugiau nei 5 valandas trukusio turnyro, kurio metu buvo sužaisti 48 mačai, apdovanojimų vakaro metu buvo paskelbti nugalėtojai, kuriais tapo „Sport“ komanda, surinkusi 16 taškų ir laimėjusi 16 iš 24 setų. Tarp antrąją ir trečiąją vietą užėmusių komandų vyko itin įnirtinga kova -  abi komandos surinko po 11 taškų, tačiau 3 laimėtų setų persvara antrąją vietą iškovojo komanda „Luxury“. Tretieji su 11 taškų ir 22 laimėtais setais liko komanda „Power“, o ketvirtoji vieta atiteko 10 taškų surinkusiai „Modern“ komandai.

Dar prieš laimėtojų paskelbimą „BMW VIP teniso turnyro” dalyviai ekrane išvydo šiuo metu JAV besitreniruojančio Ričardo Berankio ir jo trenerio Remigijaus Balžeko sveikinimą, po kurio buvo pranešta, jog turnyro nugalėtojams bus įteiktas ir specialus prizas – viena pirmųjų geriausio Lietuvos tenisininko rakečių, su kuria laimėtas ne vienas svarbus mačas.

„Gaila, kad negalime kartu su jumis dalyvauti šiame išskirtiniame turnyre. Tačiau tikimės, jog jį laimėjusiai komandai įteiktas mūsų ypatingas prizas bus malonus ir nuolat primins apie šiandien iškovotą pergalę“, – sakė R. Berankis.

Raketę laimėjusi „Sport“ komanda nusprendė ją pakabinti „SEB arenoje“, kuri daugumai turnyro dalyvių – tarsi antrieji namai. „Krasta auto“ planuoja šį turnyrą paversti tradiciniu, o raketę – pereinamuoju prizu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius