-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 18

Borisas Beckeris nepatenkintas Andy Murray pasisakymais dėl dopingo vartojimo

Novako Džokovičiaus treneris Borisas Beckeris sukritikavo Andy Murray už tai, kad škotas kaltino kelis geriausius pasaulio tenisininkus dopingo vartojimu. Antroji pasaulio raketė šeštadienį pralaimėjo Monte Karlo pusfinalyje ir teigė, kad įtaria kelis savo varžovus, kurie niekada nepavargsta aikštėje.
Borisas Beckeris
Borisas Beckeris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šešis kartus „Didžiojo kirčio“ turnyrų čempionas B.Beckeris kaltino A.Murray būnant per dideliu karštakošiu.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Andy Murray
AFP/„Scanpix“ nuotr./Andy Murray

„Nuolatos yra atliekami tyrimai, apie kuriuos nėra perspėjama iš anksto. Kol nebus įrodyta, kad jie yra klaidingi, tai jie yra 100-u proc. patikimi, – kalbėjo teniso legenda. – Kaltinti kažką vien dėl to, kad jis iškovojo svarbią pergalę arba yra geresnės sportinės formos yra visiškas absurdas.

Andy yra vienas sportiškiausių pasaulio tenisininkų. Jis labai dažnai turi daugiau ištvermės nei jo oponentas, tačiau niekas neabejoja, kad jis nevartoja neleistinų preparatų. Aš tikiu, kad A.Murray yra sąžiningas.

Rogeris Federeris ir Rafaelis Nadalis taip pat. Visi geriausi pasaulio tenisininkai nevartoja neleistinų preparatų. Novakas yra labai dažnai tiriamas. Kartais net kelis kartus per vieną turnyrą.“

„Žaisdamas dažnai pagalvoju, kad mano varžovas niekada nepavargsta, o tai įtartina, – sekmadienį kalbėjo antroji pasaulio raketė. – Ar kada nors ką nors įtariau? Žinoma. Keliaudamas prisiklausai visokių dalykų.

Bet mūsų sporte tai labai sunku nustatyti. Tenisininkas gali smarkiai patobulėti vien todėl, kad pakeitė smūgio techniką ar žaidimo stilių. Tačiau jeigu sportininkas nuolat žaidžia šešių valandų mačus ir nerodo jokių nuovargio požymių, tai manau, kad tai yra labai įtartina.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius