Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 05

Buvę Serbijos rinktinės lyderiai su keiksmais atkirto į ukrainiečio pastabas: „Instagramo klounas“

Vienas geriausių pastarųjų dešimtmečių Ukrainos tenisininkų Serhijus Stachovskis šiuo metu ir toliau drąsiai gina savo šalį nuo Rusijos vykdomo genocido bei aktyviai reiškiasi socialiniuose tinkluose, nebijodamas pažerti kritikos net ir savo buvusiems kolegoms.
Sergejus Stakhoviskis ir Viktoras Troickis
Serhijus Stachovskis ir Viktoras Troickis / „Scanpix“ nuotr.

Prasidėjus karui profesionalaus tenisininko karjerą baigęs ir iš karto į Kijevą ginti savo tėvynės patraukęs Serhijus Stachovskis savo tviteryje neseniai pasidalijo susirašinėjimais su buvusiomis Serbijos teniso žvaigždėmis Janko Tipsarevičiumi ir Viktoru Troickiu.

Praeityje šie tenisininkai ne tik rengdavo įspūdingus teniso spektaklius kortuose, bet ir kartu dalyvaudavo ATP žaidėjų tarybos susirinkimuose, norėdami kiek įmanoma pagerinti tenisininkų sąlygas ir atstovauti jų interesus.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Profesionalus tenisininkas Serhijus Stachovskis šiuo metu toliau gina savo šalį nuo Rusijos vykdomo genocido
AFP/„Scanpix“ nuotr./Profesionalus tenisininkas Serhijus Stachovskis šiuo metu toliau gina savo šalį nuo Rusijos vykdomo genocido

Šįkart pro 36-erių ukrainiečio akiratį neprasprūdo buvusių kolegų sprendimas atvykti į Sankt Peterburge vyksiantį draugišką teniso turnyrą.

S.Stachovskis su serbais susisiekė asmeniškai ir šiems pažėrė kritikos, kad pinigai nugali bet kokias žmogiškąsias vertybes.

J.Tipsarevičius praeityje buvo pasiekęs net 8 ATP reitingo poziciją, V.Troickis – 12, o kartu su Novaku Džokovičiumi jie į viršų kėlė Daviso taurės čempionų titulą 2010 metais, tačiau pagarbiai komunikuoti šie vyrukai per visus metus taip ir neišmoko, paleidę keiksmažodžių tiradas į ukrainiečio pusę.

„Būti savo senelių žemėje yra neįkainojama! Tu esi instagramo klounas, kuris sumaišė politiką su sportu. Tai neturi nieko bendra su karu, bet kad jau užsiminei – aš ir mano šalis praėjome pro šį šūdą ir niekuomet nesulaukėme pagalbos, tad prašau užsičiaupti“, – rėžė Troickis.

„Tikrai? Ponas instagramo kovotojas už laisvę... Ar tu, ar tavo sušikti šeimos nariai boikotavote ar bent kaip nors pasisakėte tuomet, kai NATO pajėgos bombardavo mano šalį, mano šeimą ir mano žmones prieš 20 metų?“, – dar šiurkščiau atsakė Tipsarevičius.

„Scanpix“ nuotr./Janko Tipsarevičius
„Scanpix“ nuotr./Janko Tipsarevičius

„Geriau būti instagramo klounu ginant savo šalį nei pinigų kale“, atsakė Stachovskis.

Turnyre Sankt Peterburge pasirodyti turėtų toliau žaidžiantys arba savo karjeras jau baigę Rusijos tenisininkai, tokie kaip Aslanas Karatsevas (ATP-59), Jevgenijus Donskojus (ATP-397), Nikolajus Davydenka, Svetlana Kuznecova, Jelena Vesnina, Anastasija Potapova (WTA-43) ir kiti.

Pirmenybėse bus ir daugiau užsienio šalių atstovų – taip pat žais serbas Laslo Djere (ATP-70), vengrai Martonas Fucsovics (ATP-87) su Anna Bondar (WTA-79), ispanas Pedro Martinezas (ATP-62) bei Kazachstano atstovė Julija Putintseva (WTA-51).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius