Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 23

Buvęs „French Open“ finalininkas tiki, jog A.Agassis padės N.Džokovičiui

1988 metais „Roland Garros“ pirmenybių finale rungtyniavęs Henris Leconte įsitikinęs, kad Andre Agassio papildymas Novako Džokovičiaus komandoje gali būti kažko ypatingo pradžia. Serbas praėjusią savaitę patvirtino, kad „French Open“ čempionate jį treniruos 8 „Didžiojo kirčio“ titulus savo kolekcijoje turintis A.Agassis.
Novakas Džokovičius prieš Davidą Goffiną
Novakas Džokovičius prieš Davidą Goffiną / „Scanpix“ nuotr.

„Tai yra visiškai nauja ir labai naudinga tenisui, – svarstė H.Leconte. – Aš labai tikiuosi, kad šis tandemas nesusidurs su labai didelėmis problemomis, nes tai gali būti kažko ypatingo pradžia.“

Dvylikos „Didžiojo kirčio“ turnyrų čempionas N.Džokovičius trejus metus dirbo su Borisu Beckeriu, tačiau jų bendradarbiavimas nutrūko praėjusių metų pabaigoje. Būtent 2016-aisiais serbas neteko pirmosios pasaulio raketės titulo.

Nuo praėjusių metų „French Open“ pirmenybių N.Džokovičius niekaip neatranda savo sportinės formos ir dažnai patiria pralaimėjimus prieš gerokai žemesnio lygio varžovus.

H.Leconte primena, kad A.Agassis tokio amžiaus taip pat buvo įkritęs į žaidybinę duobę, tačiau 1999-aisiais sugebėjo rasti būdą triumfuoti Paryžiuje.

„Tikrai tikiu, kad A.Agassis padės N.Džokovičiui sugrįžti į viršūnę, – tikino prancūzas. – Andre yra labai charizmatiška asmenybė, todėl Novakas jo klausys. Negana to, jis pats savo karjeroje buvo panašioje situacijoje.

Juk A.Agassis sugebėjo iš 150 vietos ATP pasaulio reitinge sugrįžti į pirmąją.

Nemanau, kad treniravimas yra esmė. Tai tiesiog bus kažkas naujo. Naujas žmogus bei darbo kryptis. Tikiuosi, kad Novakas turės pakankamai parako pademonstruoti tokius rezultatus, kaip pernai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius