Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 23

Carla Suarez Navarro – „Internationaux de Strasbourg“ ketvirtfinalyje

Ketvirtoji „Internationaux de Strasbourg“ turnyro raketė Carla Suarez Navarro iškovojo įtikinamą pergalę prieš Christiną McHale ir pateko į varžybų ketvirtfinalį. Ispanė 6:4, 6:1 nugalėjo savo varžovę iš JAV ir dėl vietos pusfinalyje susitiks su Samantha Stosur.
Carla Suarez Navarro
Carla Suarez Navarro / AFP/„Scanpix“ nuotr.

C.Suarez Navarro šį sezoną vis dar ieško savojo žaidimo, o iš viso laimėjo 11 mačų ir patyrė 9 nesėkmes. Geriausiai Ispanijos tenisininkė pasirodė Meksikoje vykusiame turnyre, kuriame žaidė pusfinalyje, tačiau nusileido Angelique Kerber.

Tuo tarpu Strasbūre C.Suarez Navarro rungtyniauja pirmąjį kartą, o kitame etape susitiks su S.Stosur. Pastaroji antradienį 6:0, 6:1 įveikė amerikietę Madison Brengle.

Į ketvirtfinalį Strasbūre nepavyko patekti praėjusių metų olimpinei aukso medalininkei Monicai Puig. Puerto Riko tenisininkė 2:6, 3:6 nusileido čekei Kristynai Pliškovai.

Į „Internationaux de Strasbourg“ ketvirtfinalį patekusios tenisininkės jau užsitikrino 60 WTA reitingo taškų bei 4980 eurų piniginę premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius