-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 29

Caroline Wozniacki tik po atkaklios kovos nugalėjo 17-metę iš Australijos

11 pagal skirstymą „French Open“ turnyro žaidėja Caroline Wozniacki iškovojo sunkią pergalę prieš vardinį kvietimą į pirmenybes gavusią Jaimee Fourlis. Danijos tenisininkė užtruko daugiau nei dvi valandas, bet galų gale nugalėjo 17-metę iš Australijos 6:4, 3:6, 6:2.
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki / USA TODAY Network/Sipa USA

J.Fourlis šiuo metu WTA reitinge užima vos 337 vietą, tačiau dvikovoje su C.Wozniacki pademonstravo charakterį. Australė prieš „Roland Garros“ čempionatą net nebuvo žaidusi atrankos varžybose į „French Open“, o prieš pirmojo šimtuko varžovę rungtyniavo tik du kartus.

Tačiau iki lemiamo seto tarp abiejų žaidėjų vyko labai atkakli kova, o daugiau jėgų trečiame sete turėjo C.Wozniacki. Ji šovė į priekį jau pačioje pradžioje, pirmavo 3:0 ir aštuntame geime palaužusi varžovę šventė pergalę.

Į antrąjį etapą Paryžiuje pateko ir Kazachstano tenisininkė Julia Putinceva. Ji vos per 75 minutes nugalėjo 204 pasaulio raketę Myrtille Georges 6:3, 6:0. Netikėtą pralaimėjimą patyrė serbė Jelena Jankovič, kuri 2:6, 5:7 nusileido antrojo šimtuko pradžios tenisininkei Richel Hogenkamp.

Pirmą kartą savo karjeroje į antrąjį „French Open“ varžybų ratą prasibrovė estė Anett Kontaveit. Ji 7:5, 6:1 įrodė savo pranašumą prieš rumunę Monicą Niculescu.

Sėkmingai savo „Roland Garros“ titulo gynybą pradėjo ispanė Garbine Muguruza. Ji nepaliko vilčių italei Francescai Shiavone 6:2, 6:4.

Pirmadienį pergalę iškovojo ir praėjusių metų „French Open“ pusfinalio dalyvė Kiki Bertens. Ji po lėto starto Ajlai Tomljanovič vilčių nepaliko 4:6, 6:1, 6:1.

Už pergalę pirmame „French Open“ etape tenisininkėms atiteks 45 WTA reitingo taškai bei 60 tūkst. eurų piniginė premija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius