-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 01 21

Čiurną kryptelėjęs Danijos teniso talentas pasiekė dar vieną pergalę

Vienas ryškiausių ATP turo talentų Holgeris Rune (ATP-10) patyrė nemenką išgąstį trečiojo „Australian Open“ rato susitikime, kuomet susižeidė savo čiurną, tačiau galėjo tęsti susitikimą ir galiausiai iškovojo pergalę.
Holgeris Rune
Holgeris Rune / „Scanpix“ nuotr.

Vos 19-os metų amžiaus supertalentas 6:4, 6:2, 7:6(5) susitvarkė su prancūzu Ugo Humbertu (ATP-106) ir pirmą kartą karjeroje žengė į aštuntfinalį Melburne.

Minėtasis incidentas įvyko pačioje antrojo seto pradžioje – dešinę čiurną kryptelėjęs H.Rune iš karto nesikėlė nuo parketo, sunerimusi atrodė ir jaunojo tenisininko komanda.

Netrukus į kortą iškviestas medicininis personalas apžiūrėjo ne tik čiurną, bet ir riešą, kuris taip pat nukentėjo kritimo metu.

„Dabar jaučiuosi geriau nei tikėjausi. Vienu metu labai nerimavau. Atrodo, kad čiurnai viskas gerai, truputį dar skauda riešą, tačiau daktarai apžiūrėjo mane ir sakė, kad nėra ko nerimauti. Žaidžiu tokioje nuostabioje atmosferoje „Didžiojo kirčio“ turnyre, todėl per daug apie tai negalvojau ir tiesiog žaidžiau“, – po pergalės kalbėjo danas.

Praėjusio sezono pabaigoje tiesiog fantastiškus rezultatus demonstruoti pradėjęs H.Rune sieks patekti į antrą karjeros „Grand Slam“ ketvirtfinalį.

Pirmą kartą teniso pasauliui apie save jis pranešė 2022-ųjų „Roland Garros“ metu, kurio aštuntfinalyje tėškė antausį Stefanos Tsitsipui.

Dabar jo lauks Andrejus Rubliovas (ATP-6), kuris užtikrintai 6:4, 6:2, 6:3 sudorojo britą Danielį Evansą (ATP-30).

Beje, rusą H.Rune jau spėjo įveikti Paryžiaus „Masters“ turnyre, kuriame galiausiai tapo čempionu, finale patiesdamas patį Novaką Džokovičių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius