-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 07 22

Dar nematyta: 2 metukų teniso žvaigždės dukra tapo futbolo klubo savininke

Naujai įsikūrusi „Los Angeles Angel City“ moterų futbolo komanda jau spėjo tapti žinoma visame pasaulyje, kadangi žvaigždėtoje klubo savininkų grupėje galima rasti ne tik JAV futbolo žvaigždes ar įžymias aktores, bet ir turbūt geriausią visų laikų pasaulio tenisininkę bei jos vos 2 metukų amžiaus dukrelę.
Serena Williams ir dukrytė Alexis Olympia
Serena Williams ir dukrytė Alexis Olympia / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tikra moterų teniso legenda Serena Williams, jos vyras, vienas iš „Reddit“ įkūrėjų Alexis Ohanianas, ir judviejų dukrytė Alexis Olympia Ohanian yra vieni iš Los Andželo moterų futbolo ekipos savininkų.

„Bleacher Report“ prideda, kad Olympia tapo pačia jauniausia profesionalaus sporto klubo savininke istorijoje.

Naujasis klubas taps tik 11-ąja frančize, žaisiančia JAV Nacionalinėje moterų futbolo lygoje (NWFL) ir pirmąja ekipa iš Kalifornijos, kuri pravers stipriausios šalies futbolo lygos duris nuo 2010 metų.

Tarp kitų garsių „Angel City“ komandos savininkų – buvusios JAV moterų rinktinės žvaigždės Mia Hamm, Abby Wambach bei Julie Foudy, taip pat aktorės Natalie Portman, Eva Longoria, Jessica Chastain, Jennifer Garner bei Uzo Aduba. Teigiama, visą klubo savininkų grupę sudarys maždaug apie 30 žmonių.

S.Williams ir jos vyras Alexis, sukūrę šimtus tūkstančių sekėjų socialiniuose tinkluose turinčias mažosios Olympios paskyras, nuolatos kelia nuotraukas iš mažylės gyvenimo, kurio neatsiejama dalis yra ir sportas.

View this post on Instagram

Caption this

A post shared by Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian) on

„Esu didelis šio žaidimo mylėtojas ir tikiu, kad jis turi milžinišką potencialą, nes vis dar nėra tinkamai įvertintas. Kaip žmogus, kuris per dieną praleidžia po keletą valandų spardydamas kamuolį su savo dukryte, noriu, kad Olympia sėdėtų šios revoliucijos pirmose eilėse. Sukurti daugiau galimybių moterims sporte yra svarbu man ir mano žmonai, o taip pat norime prisidėti prie geresnės mūsų dukros ateities“, – kalbėjo Alexis Ohanianas.

Teniso batelių ant vinies kabinti dar nesiruošianti 38-erių S.Williams vis dar vaikosi vieno rekordo, kuris galutinai panaikintų abejones dėl geriausio visų laikų tenisininkės statuso.

Amerikietei trūksta vieno „Didžiojo kirčio“ titulo prisivyti, o dviejų – aplenkti australę Margaret Court, kuri yra iškovojusi 24 Grand Slam trofėjus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius