Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 25

Dar vienas favoritas patyrė išgąstį – per tašką nuo nesėkmės buvo A.Zverevas

Vienas pagrindinių pretendentų kovoti dėl aukščiausių pozicijų „Roland Garros“ turnyre Alexanderis Zverevas (ATP-3) sugebėjo išvengti fiasko jau antrajame varžybų rate.
Alexanderis Zverevas
Alexanderis Zverevas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vokietis po 3 valandų ir 36 minučių dramos 2:6, 4:6, 6:1, 6:2, 7:5 palaužė Sebastianą Baezą (ATP-36) iš Argentinos.

Panašioje situacijoje vakar buvo atsidūręs ir ketvirtas geriausias planetos tenisininkas Stefanos Tsitsipas, taip pat atsilikęs rezultatu 0:2, Visgi skirtingai nei graikas, kuris nuo trečiojo seto pradžios dominavo, Saša lemiamoje žaidimo partijoje turėjo labai rimtų problemų.

Iš pradžių 25-erių tenisininkui teko lipti iš deficito 2:4, o atsiliekant 4:5 ir paduodant A.Zverevas buvo per tašką nuo nesėkmės. Visgi tuomet aukštaūgį išgelbėjo galingas padavimas, o netrukus pasiekti finišo tiesiąją padėjo ir neišprovokuotos mažiau patyrusio oponento klaidos.

Vokietijos teniso supertalentas antruose „Roland Garros“ etapuose išlieka nepralaimėjęs – 6:0. Ne ką mažiau įspūdingai atrodo tenisininko penktųjų setų rekordas šiose pirmenybėse – 8:1.

S.Baezas, šiemet laimėjęs pirmą karjeros ATP turnyrą Eštorilyje (Portugalija), teniso aistruoliams ne tik savo žaidimo stiliumi, bet ir vienodu ūgiu (170 cm) labai primena savo tautietį Diego Schwartzmaną.

A.Zverevas trečiajame „Roland Garros“ etape kausis su amerikiečiu Brandonu Nakashima (ATP-75), kuris 7:6(6), 6:4, 6:2 įveikė olandą Talloną Griekspoorą (ATP-58).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius