Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 28

Dar vienas Vimbldono praradimas – dėl koronaviruso traukiasi praėjusių metų vicečempionas

Pirmadienį startavusiame Vimbldono turnyre Londone siaučia koronavirusas. Antrą turnyro dieną iš pirmenybių yra priverstas pasitraukti dar vienas tenisininkas – tai vienas pagrindinių pretendentų į titulą ir praėjusių metų finalininkas Matteo Berrettinis (ATP-11).
Matteo Berrettinis
Matteo Berrettinis / „Scanpix“ nuotr.

Likus vos porai valandų iki suplanuoto Matteo Berrettinio mūšio pirmajame varžybų rate prieš čilietį Chirstianą Gariną turnyro organizatoriai išgirdo labai nemalonią žinią – italas užsikrėtė COVID-19 ir SW19 kortuose šiemet nepasirodys.

„Jaučiuosi sukrėstas pranešdamas, jog privalau pasitraukti iš Vimbldono pirmenybių dėl teigiamo COVID-19 testo rezultato. Pastarąsias keletą dienų jaučiau peršalimo simptomus ir buvau uždaręs savo kambaryje. Nors simptomai nebuvo stiprūs, šįryt nusprendžiau, kad reikia dar vieno testo, jog nesukelčiau pavojaus kolegų ir kitų žmonių sveikatai. Žodžiais sunku apsakyti, kaip šiuo metu esu nusivylęs. Šiemet svajonė subliuško, tačiau kitais metais aš sugrįšiu stipresnis. Ačiū už palaikymą“, - savo instagrame pasidalijo Berrettinis.

Dešimtosios pasaulio raketės teigiamas COVID-19 atvejis yra jau antrasis šiame Vimbldono turnyre – vakar apie tai paskelbė ir Kroatijos tenisininkas Marinas Čiličius.

Birželio pradžioje po traumos, dėl kurios negalėjo žaisti beveik tris mėnesius, sugrįžęs M.Berrettinis laimėjo du ATP turnyrus ant žolės Štutgarte bei „Queen's Club“ Londone. Italas kartu su Novaku Džokovičiumi ir Rafaeliu Nadaliu buvo įvardijamas kaip vienas iš pagrindinių pretendentų triumfuoti Vimbldone.

M.Berrettinio vietą pagrindiniame vyrų vienetų turnyre užėmė švedas Eliasas Ymeris (ATP-137).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius