Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 01

Davidas Ferreras: „2016-ais metais dalyvausiu savo paskutinėse olimpinėse žaidynėse“

Davidas Ferreras draugiškame mače ketvirtadienį nugalėjo Jo-Wilfriedą Tsongą rezultatu 6:1, 6:1. Spaudos konferencijoje ispanas aptarė artėjančią savo karjeros pabaigą, olimpines žaidynes bei Rafaelio Nadalio galimybes laimėti kitą sezoną.
Davidas Ferreras
Davidas Ferreras / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Esu septintas pasaulyje ir žaidžiu prieš geriausius pasaulio tenisininkus, tad kodėl turėčiau baigti karjerą? – klausė D.Ferreras. – Niekada nebuvau labiau motyvuotas nei šiais metais.

2016-ų metų olimpinės žaidynės, ko gero, bus mano paskutinės, todėl labai noriu jose dalyvauti. Mėnesį prieš olimpiadą dalyvausiu tik viename turnyre, kad būčiau gerai pailsėjęs. 

Reikia nepamiršti, kad man dar reikia į jas patekti. Norint dalyvauti olimpiadoje, turiu būti geriausių Ispanijos tenisininkų ketvertuke.

Šiais metais Rafaelis Nadalis sugrįš į teniso elitą, – apie R.Nadalio 2016-ų metų perspektyvas prakalbo D.Ferreras. – Jis kovos dėl pirmosios vietos reitinge ir laimės dar ne vieną „Didžiojo kirčio“ turnyrą. Tuo net neabejoju.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius