Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 07

Davidas Ferreras įrašė savo vardą į dar vieną garbingą sąrašą

Davidas Ferreras balandžio antrąją dieną šventė 34-ąjį gimtadienį ir tapo vos septintu tenisininku, kuris tokio amžiaus vyrauja pirmame reitingo dešimtuke. Ispanas prisijungė prie įspūdingo žaidėjų klubo, kuriame yra Kenas Rosewallas, Rodas Laveris, Jimmy Connorsas, Arthuras Ashe, Andre Agassis bei Rogeris Federeris.
Davidas Ferreras
Davidas Ferreras / USA Today Sports
Temos: 1 Davidas Ferreras

Nors D.Ferrerui sezonas kol kas ir nesiklosto sėkmingai, tačiau ispanas vis tiek yra vertas vietos pirmame reitingo dešimtuke. Antroji Ispanijos raketė yra žinomas už savo puikią darbo etiką ir aistrą sportui, todėl šis sportininko pasiekimas nestebina.

Panašų pasiekimą aštuntoji pasaulio raketė įvykdė ir 2014-ais metais, kuomet, būdamas 32-ejų metų, tapo septintuoju tenisininku, kuris tokio amžiaus pateko į pirmąjį reitingo penketuką.

Ispanas sieks pagerinti savo sportinę formą, nes šiame sezone kol kas neiškovojo nė vieno titulo. Geriausi jo šių metų rezultatai buvo „Australian Open“ ir Rio de Žaneiro turnyro ketvirtfinaliai. Gera naujiena D.Ferrerui yra artėjantis grunto sezonas, kuriame tenisininkas jaučiasi puikiai ir turėtų demonstruoti gerus rezultatus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius