Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 15

Davidas Ferreras patyrė nesėkmę Sinsinačio varžybų starte

Dvylikta pasaulio raketė Davidas Ferreras patyrė dar vieną skaudžią nesėkmę ir baigė savo pasirodymą „Western & Southern Open“ turnyro starte. Šį kartą jis nusileido 294 vietą pasaulio reitinge užimančiam Julienui Benneteau 4:6, 6:2, 4:6. Ispanas šį sezoną niekaip neatranda savojo žaidimo ir dažniausiai iš varžybų pasitraukia jau po kelių pirmųjų etapų.
Davidas Ferreras
Davidas Ferreras / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Davidas Ferreras

Šiame mače Ispanijos tenisininkas laimėjo vos 65 proc. savo pirmųjų padavimų bei 58 proc. antrųjų kirčių. Jis išsigelbėjo nuo 7 varžovo „break point'o“ galimybių, tačiau pralaimėjo keturias savo padavimų serijas.

Sekančiame Sinsinačio varžybų etape ispaną nugalėjęs prancūzas susitiks su Steve'o Johnsono ir Federico Delboniso poros nugalėtoju.

Į antrąjį „Western & Southern Open“ turnyro etapą taip pat pateko ir vardinį kvietimą gavęs amerikietis Jaredas Donaldsonas. Jis 6:3, 7:6 (7:2) nugalėjo 47 pasaulio raketę Nicolasą Almagro.

Dėl traumos mačo su Kevinu Andersonu nebaigė ukrainietis Aleksandras Dolgopolovas. Jis susitikime rungtyniavo vos 50 minučių ir po pralaimėto pirmojo seto 5:7 nusprendė dvikovos nebetęsti.

„Western & Southern Open“ turnyro nugalėtojui atiteks 1000 ATP reitingo taškų bei 834 tūkst. JAV dolerių čekis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius