Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 11

Davidas Ferreras pusfinalyje varžovą sutriuškino per 49 minutes

Davidas Ferreras priartėjo prie ketvirto karjeroje „Heineken Open“ turnyro čempiono titulo. Penkta pasaulio raketė iš Ispanijos pusfinalyje vos per 49 minutes sutriuškino neseniai po sunkios kelio traumos pasveikusį Gaelį Monfilsą iš Prancūzijos.
Davidas Ferreras
Davidas Ferreras / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Heineken

Turnyro finale D.Ferreras susitiks su antru pagal skirstymą Philippu Kohlschreiberiu. 19-a pasaulio raketė iš Vokietijos kitame pusfinalio mače 6:4, 7:6(2) nugalėjo amerikietį Samą Querrey.

Ph.Kohlschreiberis turnyro Naujoje Zelandijoje čempionu tapo 2008 metais.

„Po ilgo pasiruošimo naujam sezonui tai yra geriausias pasiekimas, – pergale pusfinalyje džiaugėsi Ph.Kohlschreiberis. – Smagu būti čia. Man tikrai labai patinka sąlygos. Kiekviename mače po truputėli žaidžiu vis geriau ir tikiuosi tai pratęsti rytoj.“

D.Ferreras turi progą susilyginti su Australijos teniso legenda Roy Emersonu, kuris turnyro nugalėtoju tapo keturis kartus.

„Norėčiau laimėti dviejų setų kovoje, kad galėčiau labiau pailsėti, – apie būsimą finalo dvikovą kalbėjo 30 metų ispanas. – Tai bus greitas mačas su galingais smūgiais.“

D.Ferreras praėjusių metų ketvirtfinalyje po atkaklios trijų setų kovos nugalėjo Ph.Kohlschreiberį. Iš viso abu tenisininkai tarpusavyje žaidė devynis kartus. Šešias pergales iškovojo D.Ferreras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius