Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 09

Davidas Goffinas ir Stanislas Wawrinka kovos Čenajaus turnyro pusfinalyje

Ričardą Berankį įveikęs Davidas Goffinas nugalėjo ir antrą varžovą bei pateko į Indijoje vykstančio „Aircel Chennai Open“ turnyro pusfinalį. 22-ą vietą pasaulio reitinge užimantis Belgijos tenisininkas ketvirtfinalyje 7:5, 6:2 nugalėjo Andreaszx Haideris-Maureris. Mačas truko 72-i minutes.
Davidas Goffinas
Davidas Goffinas / „Scanpix“/„Xinhua“/„Sipa USA“ nuotr.
Temos: 1 Davidas Goffinas

D.Goffinas turnyro Čenajuje pusfinalyje kovos su ketvirta pasaulio rakete Stanislasu Wawrinka. Šveicarijos tenisininkas kitame ketvirtfinalio mače rezultatu 6:2, 7:6(4) nugalėjo Liuksemburgo atstovą Gillesą Mullerį. Mačas truko valandą ir 25-ia minutes. 

„Antrame sete jis man padarė didelį spaudimą, bet aš to ir tikėjausi, – po mačo kalbėjo S.Wawrinka. – Jis yra geras žaidėjas. Aš išlikau agresyvus ir džiaugiuosi, kad sugebėjau iškovoti pergalę.“

S.Wawrinka varžybose Indijoje siekia trečio čempiono titulo. 

Sėkmingą pasirodymą turnyre tęsia tik po kvalifikacijos į pagrindines varžybas iškopęs Aljazas Bedene. Slovėnijos tenisininkas ketvirtfinalyje 2:6, 6:3, 6:2 nugalėjo Guillermo Garcia Lopezą iš Ispanijos. A.Bedene dėl vietos finale kovos su trečiu pagal skirstymą Roberto Bautista Agutu. Ispanas 7:6(7), 6:4 nugalėjo Yen Hsun Lu. 

Už patekimą į pusfinalį tenisininkai pelnė 90 reitingo taškų. 
  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius