Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 22

Davidas Goffinas sėkmingai pradėjo titulo medžioklę Prancūzijoje, krito čempionas

Geriausias Belgijos tenisininkas Davidas Goffinas atsitiesė po pralaimėto seto ir „Moselle Open“ turnyro pirmoje kovoje 3:6, 6:3, 6:4 nugalėjo ispaną Nicolasą Almagro. Belgas susitikime atliko 13-a neliečiamų padavimų (eisų) ir pateko į ketvirtfinalį.
Davidas Goffinas
Davidas Goffinas / „Scanpix“ nuotr.

Dėl vietos tarp keturių geriausių „Moselle Open“ turnyre D.Goffinas kovos su Benoitu Paire. Prancūzijos tenisininkas vos per 55-ias minutes 6:1, 6:2 sutriuškino ispaną Marcelį Granollersą ir iškovojo 150-ą pergalę karjeroje.

D.Goffinas siekia trečio ATP turnyro čempiono titulo ir tikisi sustiprinti savo galimybes patekti į finalinį sezono aštuonių geriausių pasaulio tenisininkų turnyrą Londone. Iš aštuonių dalyvių „ATP World Tour Finals“ turnyre vietas kol kas užsitikrinę yra tik Rafaelis Nadalis ir Rogeris Federeris.

Čempiono titulą ginęs prancūzas Lucas Pouille netikėtai 6:7 (4:7), 6:7 (6:8) nusileido Rumunijos tenisininkui Mariusui Copilui (ATP 86).

Gruzijos tenisininkas Nikolozas Basilashvilis 6:4, 6:4 įveikė Gillesą Mullerį iš Liuksemburgo ir ketvirtfinalyje kovos su Denisu Istominu. Uzbekistano tenisininkas 6:3, 6:7 (6:8), 7:6 (7:0) palaužė vokietį Yannicką Madeną. Mačas truko dvi valandas ir 29-ias minutes.

Penktas pagal skirstymą Mischa Zverevas pasiekė jau ketvirtą ketvirtfinalį šiais metais. Vokietis 6:4, 6:4 nugalėjo Henrį Laaksoneną. Dėl vietos pusfinalyje jis susitiks su Kenny De Schepperiu, kuris 6:4, 7:5 nugalėjo kortų šeimininką Nicolas Mahut.

VIDEO: Nicolas ALMAGRO vs David GOFFIN Highlights ATP Moselle Open 2017

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius