Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 22

Daviso taurė: slovėnai jau dabar laukia „pragariškos“ atmosferos

Rugsėjo 17–19 dienomis Vilniuje, SEB arenoje, vyks Daviso taurės teniso mačas tarp Lietuvos ir Slovėnijos teniso rinktinių, kuriame bus kovojama dėl patekimo į Europos–Afrikos zonos I grupę, teigiama pranešime spaudai.
Lietuvos rinktinės sirgaliai
Lietuvos rinktinės sirgaliai / A.Tamulionio nuotr.

„Per rekordiškai trumpą laiką pavyko suderinti visus formalumus, tikimės, kad rezultatas mums ir vėl bus palankus“, – teigė Lietuvos teniso sąjungos prezidentas Ramūnas Grušas.

„Džiaugiuosi, kad tokį išskirtinį renginį vėl patikėta rengti SEB arenai. Planuojame žiūrovų vietų skaičių padidinti iki 2 500, po mūsų rinktinės pergalių prieš britus ir airius nėra abejonių – Lietuvoje tenisas tampa ypač populiarus”, – sakė SEB arenos generalinis direktorius Darijus Jasas.

Prekybą bilietais planuojama pradėti rugpjūčio 2 dieną. Vienos dienos bilietas kainuos 50 litų, visoms trims dienoms – 100 litų, VIP bilietai – 200 litų. Bilietus bus galima įsigyti per bilietai.lt platinimo sistemą.

Varžybų atidarymą bei pirmą mačą transliuos LNK, vėliau visus mačus žiūrovai galės matyti per TV1. Visas mačas bus transliuojamas tiesiogiai.

Slovėnų kapitonas Blažas Trupejus interviu Liublianos žiniasklaidai jau kalba apie tai, kad Vilniuje jų laukia ne tik geri žaidėjai, bet ir „peklensko vzdušje“ – pragariška atmosfera. Bet mano, kad jie daugiau patyrę Daviso taurėje ir patirtis nugalės.

Mūsų komandos kapitonas Remigijus Balžekas teigia, kad šansai lygūs, bet namų arena ir vietos sirgalių palaikymas persvarą suteikia Lietuvos rinktinei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius