-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 15

Daviso taurės savaitgalį pradės Luko Mugevičiaus ir Damiro Džumhuro dvikova

Ketvirtadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyko Daviso taurės burtų traukimo ceremonija, kurioje paaiškėjo artėjančio savaitgalio dvikovų eiliškumas. Penktadienį pirmasis į kortus žengs Lukas Mugevičius, kuris kausis su geriausiu Bosnijos ir Hercegovinos tenisininku Damiru Džumhuru.
Lukas Mugevičius ir Damiras Džumhuras
Spaudos konferencija / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Burtų traukimo ceremonijoje akimirksniu buvo ištrauktas L.Mugevičiaus vardas, todėl paaiškėjo, kad lietuvis pirmą kartą karjeroje susitiks su pirmojo šimtuko tenisininku.

„Gal būtų buvę geriau prieš tokį galingą varžovą jėgas išbandyti kitame turnyre. Tačiau esu žaidęs prieš antrojo šimtuko tenisininkus ir nemanau, kad bus labai didelis skirtumas. Žinoma, bus labai sunku.

Jis nemėgsta, kai jį labiau spaudžia, nes tai tenisininkas, kuriam patinka būti toliau nuo linijos. Tačiau aš bandysiu eiti arčiau tinklo, nors tai gali lemti daugiau klaidų mano žaidime. Bet nieko kito nelieka.

Tikiuosi, kad iš vėžių jį išmuš arenoje susirinkę žiūrovai, nes aš ketinu žaisti tenisą. Į psichologinius žaidimus neketinu veltis.“

Nors oficialiai rinktinės kapitonas Rimvydas Mugevičius šeštadienio dvejetų susitikimams ir paskyrė jaunuosius Tomą Vaišę ir Tadą Babelį, tačiau pripažino, kad greičiausiai jie bus pakeisti prieš susitikimą:

„Noriu, kad mūsų jaunimas paspaustų rankas pasaulinio lygio žaidėjams. Žinoma, jeigu kovojame iki galo, tai dvejetuose greičiausiai išvysime L.Mugevičių ir L.Grigelį.“

Paklaustas apie pirmąjį L.Mugevičiaus susitikimą R.Mugevičius nenorėjo nurašyti savo auklėtinio, tačiau pripažino, kad pralaimėjimas būtų realus rezultatas:

„Jeigu Lukas laimėtų tai būtų fantastika. Tačiau pralaimėjimas yra rezultatas, kurs atitinka realybę. Damiras yra labai aukšto lygio tenisininkas, kuris yra šio mačo favoritas.

Tikiuosi, kad laimėsime rezultatu 3:0, nes tuomet aikštėje galėtų pasirodyti mūsų jaunimas“, – nuotaikingai prognozavo kapitonas.

Oficialus Daviso taurės savaitgalio tvarkaraštis
Lietuva Bosnija ir Hercegovina
Penktadienis Lukas Mugevičius Damiras Džumhuras
Laurynas Grigelis Mirza Basičius
Šeštadienis Tadas Babelis, Tomas Vaišė Mirza Basičius, Tomislavas Brkičius
Sekmadienis Laurynas Grigelis Damiras Džumhuras
Lukas Mugevičius Mirza Basičius

Pirmasis susitikimas tarp L.Mugevičiaus ir D.Džumhuro vyks penktadienį, 16 valandą Vilniaus „Siemens“ arenoje. Iš karto po jo, į aikštę žengs L.Grigelis ir Mirza Basičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius