Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 20

Deda tašką – Janko Tipsarevičius paskelbė apie karjeros pabaigą

Net 16 metų profesionaliai tenisą žaidžiantis serbas Janko Tipsarevičius nusprendė baigti karjerą – tai jis pranešė savo instagrame.
Janko Tipsarevičius
Janko Tipsarevičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Buvusi aštuntoji pasaulio raketė, keturių ATP titulų savininkas bei daugiau nei 8 milijonus JAV dolerių uždirbęs serbas tenisą palieka aukštai iškelta galva, o ištikimiausi aistruoliai J.Tipsarevičių dar galės išvysti keliuose turnyruose.

„Pastarieji 16 metų buvo puikūs. Gerai apgalvojus, kas šiuo metu man yra svarbiausia, nusprendžiau pasitraukti ši profesionalaus teniso. Nerašysiu širdį jaudinančios kalbos, dėl kurios jūs visi apsiverktumėte (juokiasi), bent jau ne dabar. Kadangi manęs dar laukia „US Open“ ir keletas ATP turnyrų, mano paskutinės varžybos bus Daviso taurė Madride.

Ateinančiais metais susikoncentruosiu savo šeimai, įkurtai teniso akademijai, o kelias savaites per metus būsiu tarptautiniu treneriu. Ačiū už jūsų nenutrūkstantį palaikymą“, – instagrame rašė Tipsarevičius.

Serbijos tenisininkas ilgai laikėsi tarp pasaulio geriausiųjų, o 2011 ir 2012 metais netgi žaidė finaliniame ATP turnyre. Tačiau nuo 2014-ųjų serbą pradėjo kankinti pėdos traumos, kurios Janko lydėjo iki pat šių metų.

Beje, 35-erių serbo įkurtai teniso akademijai šiuo metu priklauso ir stipriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis.

Lietuvis prie akademijos prisijungė praėjusio sezono pabaigoje.

VIDEO: Gražiausi J.Tipsarevičiaus karjeros taškai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius