Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 23

Dėl vietos Londone kovojantys tenisininkai Bazelyje startavo pergalėmis

Trečiadienį „Swiss Indoors Basel“ turnyre buvo sužaisti ne tik pirmieji aštuntfinalio susitikimai, bet ir likusieji pirmojo etapo mačai. Svarbiomis pergalėmis turnyrą Bazelyje pradėjo belgas Davidas Goffinas (ATP-13) ir kortų šeimininkas Stanas Wawrinka (ATP-17).
Stanas Wawrinka
Stanas Wawrinka / „Scanpix“/AP nuotr.

Paskutinius tris tarpusavio susitikimus kroatui Marinui Čiličiui (ATP-23) pralaimėjęs D.Goffinas šį sykį neturėjo jokių problemų – laimėjo 6:4, 6:4.

Belgas antrajame sete pirmavo 3:0, tačiau vieną iš dviejų break'ų sugebėjo atiduoti. Visgi pergalės iš savo rankų tenisininkas nepaleido.

ATP lenktynėse dėl paskutinių dviejų kelialapių į Londoną šiuo metu D.Goffinas užima dešimtąją vietą, tačiau nuo aštuntoje vietoje šiuo metu įsikūrusio italo Matteo Berrettini jį skiria tik 155 taškai.

Laimėjęs turnyrą Bazelyje belgas savo taškų sąskaitą papildytų 410 taškų.

Rytoj varžybų aštuntfinalyje D.Goffinas žais prieš JAV milžiną Reilly Opelką (ATP-37), kuris vakar 7:6(5), 7:6(10) palaužė Christianą Gariną (ATP-36).

Pergale turnyrą namuose atidarė ir antroji šalies raketė Stanas Wawrinka. 34-erių tenisininkas 6:3, 6:4 nugalėjo urugvajietį Pablo Cuevą (ATP-45).

Nors šveicaras lenktynėse dabar yra 15-as, solidžiai pasirodęs Bazelyje ir kitą savaitę „Masters“ turnyre Paryžiuje dar galėtų sukurti sensaciją.

Praėjusią savaitę S.Wawrinka pasiekė finalą Belgijoje, kuriame nusileido Andy Murray.

Jis rytoj kausis prieš Francį Tiafoe (ATP-48).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius