Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 28

Desertas Lietuvos teniso aistruoliams: Ričardas Berankis ir Laurynas Grigelis žais vienas prieš kitą

Ričardas Berankis ir Laurynas Grigelis ruošia išskirtinę dovaną Lietuvos teniso gerbėjams. Geriausi Lietuvos tenisininkai planuoja išpildyti slaptą aistruolių svajonę – suremti raketes vienas prieš kitą.
Mačo akimirka
Laurynas Grigelis ir Ričardas Berankis viešai vienas prieš kitą dar niekada nėra žaidę. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Lietuvos vardą viso pasaulio turnyruose jau ne vienerius metus garsinantys tenisininkai gimtinėje yra reti svečiai. Dažniausiai – tik per Daviso taurės kovas. Ištaisyti šią neteisybę ir padėkoti sirgaliams už nuoširdų palaikymą R.Berankis ir L.Grigelis planuoja pirmą kartą istorijoje stodami į viešą mačą tarpusavyje.

„Mes tiesiog norime atsidėkoti teniso aistruoliams, kurie visus metus seka mūsų kovas, džiaugiasi pergalėmis ir kartu su mumis išgyvena pralaimėjimus. Visą laiką jaučiame juos, kad ir kaip toli būtume nuo Lietuvos. Šiuo susitikimu Ričardas, aš, Laurynas ir Giuseppe Menga (L.Grigelio treneris, – aut. past.) visi kartu norime pasakyti didelį ir nuoširdų ačiū aistruoliams“, – teniso portalui Deuce.lt prisipažino R.Berankio treneris Remigijus Balžekas.

Mačas – nemokamas

Diskusijos, kuris nugalėtų, jei R.Berankis ir L.Grigelis susitiktų kortuose, jau senai kaitina Lietuvos teniso aistruolių kraują.

Deuce.lt atliktoje apklausoje, kurioje dalyvavo 2 235 teniso sirgaliai, dauguma neabejojo – laimėtų R.Berankis. Jo pergalę prognozavo net 69 proc. apklaustųjų. 14 proc. negalėjo apsispręsti, o už L.Grigelį balsavo 17 proc. sirgalių.

21-erių R.Berankis už L.Grigelį yra metais vyresnis. R.Berankis taip pat užima aukštesnę vietą geriausių pasaulio tenisininkų reitinge – 114-ą prieš 205-ą. Verta pažymėti, kad L.Grigeliui ši pozicija yra aukščiausia per karjerą, o dėl traumų kone pusę šio sezono praleidęs R.Berankis metų pradžioje buvo užlipęs net ant 73 laiptelio.

Taigi kuris pajėgesnis? Tai sužinosime gruodžio 9 dieną. Planuojama, kad intriguojanti geriausių Lietuvos tenisininkų dvikova vyks „SEB arenoje“ Vilniuje, mačą tiesiogiai rodys televizija, o žiūrovams jis bus nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius