Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 07

Dešimtoji „US Open“ diena: Niujorke paaiškės visi pusfinalio dalyviai

Trečiadienį „Flushing Meadows“ kortuose bus sužaisti paskutiniai keturi „US Open“ ketvirtfinalio mačai. Vyrų gretose į stipriausiųjų ketvertą bandys prasibrauti Andy Murray, Kei Nishikoris, Juanas Martinas Del Potro bei Stanas Wawrinka, o moterų vienetų mačus žais Serena Williams, Simona Halep, Ana Konjuh ir Karolina Pliškova.
Serena Williams prieš Johanną Larsson
Serena Williams prieš Johanną Larsson / „Scanpix“ nuotr.

K.Pliškova (WTA-11) – A.Konjuh (WTA-92)

„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms
„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms

Dvikovos pradžia: apie 19:00

Tai bus pirmoji tenisininkių tarpusavio dvikova. Šį sezoną čekė iš 57 sužaistų mačų laimėjo 40, o kroatė 2016 metais iškovojo 29 pergales ir patyrė 21 nesėkmę.

K.Pliškovai tai geriausias pasirodymas „US Open“ čempionate. Čia ji varžosi vos ketvirtą kartą savo karjeroje, o toliausiai buvo patekusi į trečiąjį varžybų etapą 2014-aisiais.

A.Konjuh dar vos 18 metų, todėl tai irgi yra geriausias jos pasirodymas „US Open“ turnyre. Praėjusiais metais ji debiutavo Niujorko „Didžiajame kirtyje“ ir pasiekė antrąjį varžybų ratą.

Pakeliui į ketvirtfinalį kroatė nugalėjo Kiki Bertens, Kurumi Narą, Varvarą Lepčenko bei Agnieszka Radwanską.

A.Murray (ATP-2) – K.Nishikoris (ATP-7)

„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms
„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms

Dvikovos pradžia: apie 20:30

Tarpusavyje tenisininkai yra susitikę aštuonis kartus, o K.Nishikoris pergalę iškovojo vos vieną sykį. Tenisininkai jau du kartus tarpusavyje rungtyniavo vien šį sezoną. Škotas japoną nugalėjo Daviso taurėje bei olimpinėse žaidynėse.

A.Murray siekia ketvirtojo „US Open“ pusfinalio savo karjeroje. Niujorke britas triumfavo 2012 metais, 2008-aisiais žaidė finale, o 2011 m. bandė savo laimę pusfinalyje.

K.Nishikoris ketvirtfinalio barjerą amerikietiškajame „Didžiajame kirtyje“ peržengė tik kartą – 2014 metais japonas žaidė finale, tačiau nusileido kroatui Marinui Čiličiui.

S.Williams (WTA-1) – S.Halep (WTA-5)

„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms
„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms

Dvikovos pradžia: apie 02:00

Tarpusavyje tenisininkės susitiko aštuonis kartus, o net septynias pergales iškovojo S.Williams. Amerikietė ir rumunė kartą susitiko ir 2016-aisiais, o tąkart Indian Velso čempionate pergalę šventė pirmoji pasaulio raketė.

Geriausia pasaulio tenisininkė „US Open“ čempionatą siekia laimėti jau šeštąjį kartą. Įspūdinga yra tai, kad amerikietė pusfinalyje rungtyniavo jau septynis metus iš eilės, o šią seriją ji gali pratęsti šio vakaro susitikime.

Tuo tarpu S.Halep „US Open“ pusfinalyje rungtyniavo vos kartą, o jai tai pavyko pasiekti pernai. Tiesa, ten ji patyrė skaudžią nesėkmę vėliau čempione tapusiai Flaviai Pennettai.

S.Wawrinka (ATP-3) – J.M.Del Potro (ATP-142)

„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms
„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms

Dvikovos pradžia: apie 03:30

Tarpusavyje tenisininkai yra susitikę šešis kartus, o keturias pergales iškovojo J.M.Del Potro. Būsimieji šio vakaro varžovai jau kartą rungtyniavo tarpusavyje ir šiemet. Argentinietis antrajame Vimbldono etape šveicarą įveikė rezultatu 3:6, 6:3, 7:6 (7:2), 6:3.

J.M.Del Potro „US Open“ čempionate triumfavo 2009 metais, tačiau dėl traumų jame nerungtyniavo 2014 ir 2015 m. Pusfinalyje argentinietis lankėsi tik tą vienintelį kartą, kai laimėjo pirmenybes.

S.Wawrinka Niujorko „Didžiojo kirčio“ pusfinalyje žaidė ir pernai, tačiau tąkart pralaimėjo Rogeriui Federeriui. Apskritai į geriausiųjų ketvertą šveicaras savo karjeroje yra patekęs du kartus, tačiau nė karto nerungtyniavo finale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius