Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 26

Dominicas Thiemas darbą su austrų teniso legenda nutraukė vos po kelių savaičių

Šiuo metu sėkmingai „Australian Open“ turnyre besivaržantis austras Dominicas Thiemas (ATP-5) pranešė, kad nutraukia tik keletą savaičių trukusį bendradarbiavimą su legendiniu tautiečiu ir buvusia pirmąja planetos rakete Thomasu Musteriu.
Dominicas Thiemas ir Thomas Musteris
Dominicas Thiemas ir Thomas Musteris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Thomasas Musteris buvo pastebėtas aktyviai palaikantis Austrijos teniso superžvaigždę per pirmuosius du tenisininko mačus Melburne, tačiau šeštadienį vykusioje trečiojo rato dvikovoje prieš Taylorą Fritzą jo nebebuvo.

Penktoji pasaulio raketė 1995 metų „Roland Garros“ čempioną pasikvietė sausio pradžioje tikėdamasis, kad darbas su T.Musterio leis žengti likusį žingsnį iki pirmojo karjeros „Didžiojo kirčio“ trofėjaus.

Visgi viename iš interviu Austrijos žurnalistams po pergalės prieš JAV talentą D.Thiemas atskleidė, kad surasti bendros kalbos su tautiečiu tiesiog nepavyko.

„Mes nutraukėme bendradarbiavimą. Tiesiog netikome vienas kitam. Viskas būtent taip paprasta – tai tiesiog darbas. Asmeniškai mes labai gerai sutariame, tačiau dar prieš darbo pradžią pasakėme vienas kitam, kad jeigu kažkas netiks – sakykime garsiai“, – situaciją paaiškino Thiemas.

Prieš pat sezono pradžią „Domi“ teigė, kad T.Musteris ATP ture kartu turėtų būti maždaug 20 savaičių per sezoną. Pastarasis pridėjo, kad D.Thiemas bus vienintelis jo auklėtinis.

„Scanpix“ nuotr./Nicolas Massu
„Scanpix“ nuotr./Nicolas Massu

Pagrindiniu austro treneriu toliau išliks čilietis Nicolas Massu. Praėjusių metų vasarį prasidėjęs bendradarbiavimas tapo labai stipriu komandiniu ryšiu, o D.Thiemas laimėjo net penkis trofėjus (tarp kurių – pirmasis „Masters“ ir dar du 500 taškų vertės) bei pasiekė „Roland Garros“ ir „Nitto ATP Finals“ finalus.

Pastaruosius du sezonus Paryžiuje austras tik finale nusileisdavo grunto dangos karaliui Rafaeliui Nadaliui.

„Australian Open“ aštuntfinalyje tenisininko varžovu bus prancūzas Gaelis Monfilsas (ATP-10).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius