-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 08 16

Dominicas Thiemas pripažino: „Šį sezoną žaidžiau per daug“

Dominicas Thiemas šią savaitę bandys iškovoti savo pirmąją karjeros pergalę Sinsinatyje, o šiame turnyre dalyvaus trečiąjį kartą. Austras dėl traumos nebaigė prieš kelias savaites vykusių varžybų Toronte, o olimpinės žaidynėse nerungtyniavo. Tenisininkas pripažino, kad šį sezoną rungtyniavo per daug ir tai lėmė jo sportinės formos kritimą bei traumą.
Dominicas Thiemas
Dominicas Thiemas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

2016 metais D.Thiemas jau laimėjo keturis titulus, tačiau nuo šiol ketina daugiau dėmesio skirti savo tvarkaraščio planavimui. Austras puikiai rungtyniavo pirmoje sezono pusėje, tačiau antroje jo sportinė forma suprastėjo akimirksniu.

D.Thiemas prastai pasirodė Vimbldone, o liepos pradžioje pasigavo virusą, nes per anksti sugrįžo į treniruotes. Devintoji pasaulio raketė ketino atsigriebti namų kortuose Kitzbuhelyje, tačiau ten savo pasirodymą baigė jau po pirmojo mačo.

Panašu, kad per didelis krūvis pirmoje sezono pusėje austrui jau nėra naujiena – tenisininkas nėra laimėjęs nė vieno mačo Sinsinačio turnyre.

„Mano sportinė forma yra kiek geresnė, tačiau tikrai ne tokia kaip prieš Vimbldoną, – pripažino 22 metų austras. – Kasdien jaučiuosi vis geriau, todėl tikiuosi gerai pasirodyti Sinsinatyje.

Pradėjau žaisti prastai, nes išseko mano fizinės jėgos. Prastai susidėliojau tvarkaraštį. Tačiau jau padariau išvadas ir tikiuosi, kad nuo šiol viskas klostysis puikiai.“

D.Thiemas atskleidė, kad jam svarbiausia išsaugoti vietą pirmame reitingo dešimtuke: „Svarbiausia išlikti tarp dešimties stipriausių. Labai sunku tarp jų patekti ir ten išsilaikyti, bet įdėsiu visas pastangas, kad man pavyktų.“

Devintoji pasaulio raketė iš Austrijos pirmame Sinsinačio etape susitiks su Maleko Jazirio ir Johno Millmano poros nugalėtoju. D.Thiemas šį sezoną jau iškovojo 48 pergales ir patyrė 15 nesėkmių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius