Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 06

Dominika Cibulkova nepasigailėjo savo varžovės ir pateko į finalą Madride

Dominika Cibulkova „Mutua Madrid Open“ turnyro pusfinalyje užtruko vos 59-as minutes ir užtikrintai pateko į finalą. Slovakijos tenisininkė puikiai žaidė savo padavimus ir iškovojo pergalę rezultatu 6:1, 6:1. Didžiajame Ispanijos sostinės varžybų finale ji susitiks su Simonos Halep ir Samanthos Stosur poros nugalėtoja.
Dominika Cibulkova
Dominika Cibulkova / AFP/„Scanpix“ nuotr.

D.Cibulkova pirmame sete laimėjo penkis geimus iš eilės, o tuomet vieną pralaimėjusi iškovojo užtikrintą pergalę. Antrame sete slovakė pralaimėjo pirmąjį geimą, tačiau po to iškovojo šešis iš eilės ir užsitikrino vietą Madrido finale.

Šiame mače D.Cibulkova varžovę palaužė penkis kartus, o pati nė karto nebuvo per tašką nuo pralaimėtos padavimų serijos. Slovakijos atstovė laimėjo net 82-u proc. savo pirmųjų padavimų.

Šį sezoną D.Cibulkovai tai bus jau trečiasis finalas. Slovakijos tenisininkė iškovojo titulą Katovicuose, tačiau patyrė pralaimėjimą Akapulko turnyro finale.

Madrido „Masters“ serijos turnyro finale 38-a pasaulio raketė susitiks su puikiai Ispanijoje rungtyniaujančia S.Halep arba 23-a pasaulio rakete S.Stosur. Tenisininkė iš Rumunijos jau nuo ketvirtfinalio liko vienintelė skirstymą turinčia tenisininke čempionate.

„Mutua Madrid Open“ prizinį fondą sudaro 5,7 mln. eurų. Turnyro nugalėtojai atiteks 1000-is reitingo taškų bei 912-os tūkst. eurų piniginė premija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius