Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 26

Dubajaus moterų turnyro direktorius: „Vyrų tenisas geresnis nei moterų“

Praėjusią savaitę vykęs „Dubai Duty Free Tennis Championships“ mažai kam paliko didelį įspūdį. Visos aštuonios geriausios turnyro raketės pralaimėjo savo pirmuosius mačus, o kelios geriausios pasaulio tenisininkės pranešė apie nedalyvavimą, kai liko vos kelios minutės iki burtų traukimo ceremonijos.
„Dubai Duty Free Tennis Championships“
„Dubai Duty Free Tennis Championships“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dėl traumų arba poilsio trūkumo Dubajaus WTA turnyre nedalyvavo Serena Williams, Angelique Kerber, Agnieszka Radwanska ir Caroline Wozniacki.

„Esame labai nepatenkinti, kad tiek daug žaidėjų nusprendė neatvykti, – liejo apmaudą turnyro direktorius Salahas Talhakas. – Tai yra rimta problema. Tenisininkės visuomet pasielgs atsižvelgdamos tik į savo poreikius.

Apie šią bėda kalbėjau su WTA vadovu ir jis man pritarė, kad paskutinę minutę pranešti apie nedalyvavimą yra negarbinga. Jie mane patikino, kad apie tai bus kalbama sekančiame tarybos posėdyje.

Turnyro pradžioje buvo labai sunku pripildyti areną. Žmonės nepirko bilietų. Artėjant čempionato pabaigai žiūrovai pradėjo rinktis, todėl manau, kad mums pavyko visai neblogai. Paskutines dvi dienas užpildėme maždaug 60 procentų arenos.“

Vyrų turnyras šiais metais pasigedo savo daugkartinio čempiono Rogerio Federerio. Tiesa, turnyre dalyvavo Novakas Džokovičius, Tomašas Berdychas, o Stanas Wawrinka žais pusfinalyje.

„Taip. Vyrų tenisas yra tikrasis tenisas. Jis yra žymiai stipresnis nei moterų, – teigė S.Talhakas. – Vyrų tenisas visada buvo geresnis. Žaidimo kokybė yra nuostabi. Tačiau negaliu sakyti, kad nepamatėme kelių neblogų mačų ir moterų turnyre.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius