Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 11

Dvigubos klaidos nutraukė Lauryno Grigelio pasirodymą Liuksemburge vos tik prasidėjus

Laurynas Grigelis Liuksemburge prasidėjusiame „Challenger“ serijos turnyre patyrė pralaimėjimą jau po pirmos kovos. Į 334-ą vietą ATP klasifikacijoje nukritęs Lietuvos atstovas pirmame rate 4:6, 4:6 nusileido šveicarui Adrienui Bosselui (ATP 335).
Laurynas Grigelis
Laurynas Grigelis / olmesport.it nuotr.

L.Grigelis mače paduodamas padarė net devynias dvigubas klaidas. A.Bosselas valandą ir 12 minučių trukusiame mače du kartus laimėjo lietuvio padavimų serijas, o paduodamas pats žaidė sėkmingai ir suteikė tik vieną šansą oponentui, kuris liko neišnaudotas. 

Už pergalę pirmame rate tenisininkui atiteko aštuoni reitingo taškai.

L.Grigelis kartu su pirma Lietuvos teniso rakete Ričardu Berankiu antradienį 18:30 minučių Lietuvos laiku dalyvaus dvejetu turnyre. Lietuviai kovos su Gilleso Mullerio ir Mike‘o Scheidweilerio pora iš Liuksemburgo.

R.Berankis tęsia pasirodymą vienetų turnyre. Vakar 85-ą vietą ATP reitinge užimantis Remigijaus Balžeko auklėtinis užtikrintai 6:4, 6:2 nugalėjo prancūzą Kenny De Schepperį ir antrame rate kovos su čeku Janu Hernychu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius