Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 19

„Eisų“ mašina Milošas Raoničius atvyko į San Chosė turnyro finalą

Dvidešimt „eisų“ (neatremiamų padavimų), kurių greitis siekė ir 242 kilometrus per valandą – Milošas Raoničius galingais kirčiais 7:6 (7:4), 6:2 pašalino sau iš kelio amerikiečių viltį Ryaną Harrisoną ir žengė į San Chosė mieste (JAV) vykstančio „ATP 250“ serijos teniso turnyro finalą.
Milošas Raoničius
Milošas Raoničius / AP/Scanpix nuotr.

Turnyro čempiono titulą ginantis 21-erių M.Raoničius, atstovaujantis Kanadai, pusfinalio kovoje užtruko vos 78 minutes, o galingais padavimais laimėjo net 81 procentą taškų.

„Taip, mano padavimai tikrai buvo geri. Tačiau, manau, jog kiti mano žaidimo elementai nebuvo prasti. Tarp sezonų aš beveik netobulinau savo padavimo, o visą dėmesį skyriau varžovo padavimo priėmimui, treniravau visus kitus elementus – nuo galinės linijos iki tinklo. Manau, jog tobulėju visose srityse“, – supratęs, jog nelaimės visų mačų tik galingais padavimais, sakė M.Raoničius, kuris geriausių pasaulio tenisininkų reitinge užima 32 vietą.

„Jo padavimai yra vieni geriausių pasaulyje. O uždarose patalpose juos priimti yra nė kiek nelengviau“, – pridūrė R.Harrisonas.

Finale sekmadienį M.Raoničius kausis su Denisu Istominu (ATP 61) iš Uzbekistano. Pastarasis pirmą kartą karjeroje, trečiuoju bandymu, 6:3, 6:7 (4:7), 6:3 eliminavo penktą pagal skirstymą prancūzą Julieną Benneteau.

Teniso turnyro San Chosė mieste „SAP Open“ prizų fondą sudaro 531 tūkst. JAV dolerių. Čempionui atiteks 250 ATP reitingo taškų ir beveik 96 tūkst. JAV dolerių čekis.

Patekti į San Chosė turnyro pagrindines varžybas bandė ir geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis, tačiau dėl atsinaujinusios kirkšnies traumos buvo priverstas pasitraukti iš lemiamo atrankos mačo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius