Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 16

Favoritės statusą pateisinusi S.Halep laimėjo turnyrą Prahoje

Antroji planetos raketė Simona Halep (WTA-2) į WTA turą sugrįžo griausmingai – laimėjo „Prague Open“ turnyrą ant grunto Čekijos sostinėje Prahoje.
Simona Halep
Simona Halep / „Scanpix“ nuotr.

Sekmadienį kovoje dėl čempionės trofėjaus rumunė komfortabiliai per 1 valandą ir 33 minutes rezultatu 6:2, 7:5 susitvarkė su Belgijos atstove Elise Mertens (WTA-23).

Atrodo, tarsi šešių mėnesių be teniso poveikio viena geriausių planetos žaidėjų net nepajautė. Rumunė buvo viena paskutinių WTA turnyro nugalėtojų prieš pandemiją, kai triumfavo turnyre Dubajuje, o uždegus žalią šviesą WTA turo atnaujinimui ir vėl skina vieną pergalę po kitos.

Šiais metais 28-erių tenisininkė dalyvavo keturiuose turnyruose, kuriuose laimėjo 15 kartų ir tik 2 sykius suklupo.

Apskritai tai jau 21-asis S.Halep titulas per profesionalės karjerą. Iš vis dar tebežaidžiančių tenisininkių rumunė pagal WTA trofėjus yra penkta – nusileidžia seserims Williams, Kim Clijsters ir Petrai Kvitovai.

Antroji planetos raketė be 25 tūkstančių JAV dolerių uždirbo ir 280 WTA reitingo taškų, tačiau iki pirmą reitingo poziciją okupavusios australės Ashleigh Barty dar labai toli – 2361 taškai.

E.Mertens, kuri siekė šeštosios WTA karūnos, uždirbo 14 tūkst. JAV dolerių ir 180 WTA reitingo taškų, kurie tenisininkei leis palypėti viena pozicija aukščiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius