Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 05

„French Open“ ketvirtfinalyje – Stanas Wawrinka ir Marinas Čiličius

Trečioji „French Open“ pirmenybių raketė Stanas Wawrinka iškovojo nelengvą pergalę prieš penkioliktąjį pagal skirstymą Gaelį Monfilsą. Šveicaras savo varžovą nugalėjo per beveik tris valandas trukusią kovą rezultatu 7:5, 7:6 (9:7), 6:2.
Stanas Wawrinka
Stanas Wawrinka / „Scanpix“/AP nuotr.

S.Wawrinka „French Open“ pirmenybėse dalyvauja 13 kartą, o ketvirtfinalį pasiekė 4 sykį. Paryžiuje šveicaras yra tapęs čempionu 2015 metais, kai turnyro finale nugalėjo Novaką Džokovičių. Praėjusiais metais jis žaidė pusfinalyje, tačiau nusileido britui Andy Murray.

Tai dešimtoji S.Wawrinkos pergalė ant grunto dangos iš trylikos susitikimų, o titulą ant šio aikštės paviršiaus šį sezoną šveicaras iškovojo Ženevoje.

Dėl vietos „Roland Garros“ pusfinalyje S.Wawrinka susitiks su kroatu Marinu Čiličiumi. Jis kortuose praleido vos 51 minutę ir tuomet jo varžovas Kevinas Andersonas nusprendė pasitraukti iš mačo dėl traumos. Dvikova baigėsi krotaui pirmaujant 6:3, 3:0.

Tai pirmas kartas, kai M.Čiličius pateko į „French Open“ ketvirtfinalį. Jis šį sezoną ant grunto taip pat iškovojo titulą, kai gegužės pradžioje triumfavo Stambule.

Į Paryžiaus „Didžiojo kirčio“ pirmenybių ketvirtfinalį patekę tenisininkai jau užsitikrino 300 tūkst. eurų piniginę premiją bei 360 ATP reitingo taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius