Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 18

Gaelis Monfilsas pakviestas į Prancūzijos rinktinę nepaisant kritikos kapitonui

Prancūzijos rinktinės kapitonas Daviso taurėje Yannickas Noah į rinktinę pakvietė Gaelį Monfilsą nepaisant jo didelio nepasitenkinimo, kad pirmasis komandos mačas vyks Gvadalupės saloje. Tenisininkas po pralaimėjimo „Australian Open“ ketvirtfinalyje prieš Milošą Raoničių nesuprato kodėl reikia keliauti taip toli norint sužaisti pirmąją dvikovą.
Yannickas Noah
Yannickas Noah / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Y.Noahas debiutuos kaip Prancūzijos rinktinės kapitonas kovo 4-6 dienomis vyksiančioje dvikovoje prieš Kanados komandą. Mačas vyks Gvadalupės saloje, kuri priklauso Prancūzijai. Tai bus pirmasis kartas, kai ši šalis Daviso taurės mačą žais ne savajame žemyne.

Y.Noah yra vienas iš buvusių Prancūzijos rinktinės tenisininkų, kuris laimėjo paskutinę šalies Daviso taurę 1983-ais metais.

„Manau, kad G.Monfilsas supranta, jog kritikuodamas jis padarė klaidą, – spaudos konferencijoje kalbėjo Y.Noah. – Jis nekantrauja pradėti mūsų susitikimą su Kanados rinktine.

Tikiuosi, kad žaidėjas supras, jog tokie veiksmai tik kenkia komandai. Tačiau kai susitiksime bus įvestos tam tikros taisyklės. Jau kalbėjausi su keliais žaidėjais, tačiau pagrindinis mano darbas prasidės kitą savaitę.“

Y.Noah be G.Monfilso į komandą pasikvietė Jo-Wilfriedą Tsongą, Richardą Gasquet, Gilles'į Simoną ir Edouardą Rogerį-Vasseliną. Keli rinktinės žaidėjai vyks į Gvadalupę jau kitą savaitę ir turės nemažai laiko pasiruošti mūšiui.

„Jau seniai pasiekėme gerų rezultatų, – pasakojo Prancūzijos kapitonas. – 10 dienų pasiruošimui yra neįtikėtinai daug. Manau, kad spėsime viską sudėlioti į vietas ir tinkamai pasiruošti kovai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius