Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 19

Garbingasis Novakas Džokovičius – Indian Velso pusfinalyje

Indian Velso ketvirtfinalyje Novakui Džokovičiui teko paplušėti. Jo-Wilfriedas Tsonga į pirmąją pasaulio raketę metė viską, ką turėjo kišenėse, tačiau pergalei galiausiai to vis tiek neužteko. Pirmojo seto pratęsime garbingą sportinį elgesį pademonstravęs Serbijos tenisininkas prancūzą įveikė 7:6(7:2), 7:6(7:2).
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

N.Džokovičiui tai buvo dvidešimta pergalė šiame sezone. Kol kas Serbijos tenisininkas vienintelį pralaimėjimą patyrė Dubajuje, kai dėl akių infekcijos turėjo pasitraukti iš kovos su Feliciano Lopezu, kurį įveikė Indian Velso aštuntfinalyje.

Žygyje iki dykumoje vykstančio „BNP Paribas Open“ turnyro pusfinalio N.Džokovičius pralaimėjo vos vieną setą.

Indian Velse N.Džokovičius tikisi tapti pirmuoju tenisininku, kuriam turnyrą laimėti pavyko penkis kartus.

Pirmame sete N.Džokovičius, pirmaudamas 5:4, turėjo progą padavimais užtrenkti seto duris, tačiau Jo-Wilfriedo Tsonga paleista raketa privedė iki pratęsimo. Vis dėlto jame kur kas stipresnis buvo 28-erių serbas. N.Džokovičius laimėjo septynis iš devynių taškų ir pirmąjį setą nuskynė po vienos valandos ir trijų minučių

Pratęsime pirmoji pasaulio raketė spėjo parodyti ir garbingąją savo pusę. Rezultatui esant 2:0, prancūzo „backhand’as“ nuskriejo į užribį, tačiau prie tinklo stovėjęs N.Džokovičius pripažino, kad prieš nusileidžiant kamuoliukui jį palietė, tad taškas buvo skirtas devintajai pasaulio raketei.

VIDEO: Garbingas Novako Džokovičiaus poelgis

Antrame sete tenisininkai sukūrė tokį patį scenarijų. Tiek N.Džokovičius, tiek Jo-Wilfriedas Tsonga po kartą pralaimėjo savo padavimus, o pratęsime ragus ir vėl parodė Serbijos tenisininkas.

Indian Velso pusfinalyje geriausias pasaulio tenisininkas susigrums su Rafaeliu Nadaliu, kuris 6:4, 6:3 įveikė Kei Nishikorį.

VIDEO: Djokovic And Nadal Star In Indian Wells 2016 QF Highlights

Serbijos tenisininkas iš pastarųjų dešimties jų dvikovų laimėjo devynias.

Indian Velse R.Nadalis ir N.Džokovičius iš viso yra žaidę tris kartus. 2007-aisiais pirmasis laimėjo ispanas, tačiau 2008-ųjų pusfinalyje ir 2011-ųjų finale stipresnis buvo Serbijos tenisninkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius