Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 06

Gerbėjus išgąsdinęs Gaelis Monfilsas – „Rakuten Japan Open“ ketvirtfinalyje

Geriausias Prancūzijos tenisininkas Gaelis Monfilsas eilinį kartą išgąsdino savo gerbėjus, kai įpusėjus antram setui pradėjo strikinėti iš skausmo. Tačiau į pagalbą atskubėjęs medikas greitai išsprendė visas aštuntosios pasaulio raketės bėdas ir šis netrukus 6:1, 6:4 patiesė tautietį Gillesą Simoną, kuris pasaulyje yra 30-as.
Gaelis Monfilsas
Gaelis Monfilsas / „Scanpix“ nuotr.

Antrame sete G.Monfilsas atsilikinėjo 1:4, negana to, rodės, kad dar ir kulkšnies traumą patyrė. Bet medicininės pertraukėlės paprašęs Prancūzijos tenisininkas pradėjo žaisti it naujai gimęs ir laimėjo penkis geimus iš eilės bei mačą.

Į ketvirtfinalį patekęs prancūzas užsidirbo 90 ATP reitingo taškų ir daugiau nei 36 tūkst. JAV dolerių. Ketvirtfinalyje aštuntoji pasaulio raketė susitiks su Ivo Karlovičiumi, kuris po dviejų pratęsimų 7:6 (11:9), 7:6 (7:5) nugalėjo serbą Janko Tipsarevičių.

Tokijuje G.Monfilsas tikisi iškovoti antrą ATP 500 serijos turnyrų titulą karjeroje. Vienintelį sykį tai padaryti jam pavyko šią vasarą Vašingtone.

Sėkmė ketvirtadienį nusišypsojo penkioliktajai pasaulio raketei Nickui Kyrgiosui, kuriam be kovos įskaityta pergalė prieš 38-ą gimtadienį kitą mėnesį švęsiantį veteraną Radeką Štepaneką iš Čekijos.

Pergalę „Rakuten Japan Open“ turnyro aštuntfinalyje iškovojo ir Liukemburgo tenisininkas Gillesas Mulleri, 6:3, 6:4 nugalėjęs kiprietį Marcosą Baghdatisą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius