Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 21

Geriausi Lietuvos tenisininkai dalyvavo R.Nadalio akademijos stovykloje

Liepos 18-19 dienomis aikštyne „Teniso erdvė“ Vilniuje vyko Rafaelio Nadalio teniso akademijos treniruočių stovykla gabiausiems Lietuvos sportininkams su stipriausiais R.Nadalio akademijos treneriais. Stovykloje dalyvavo 30 jaunųjų tenisininkų, susirinkusių iš įvairių Lietuvos miestų.
Vilniuje surengta Rafaelio Nadalio akademijos treniruočių stovykla.
Vilniuje surengta Rafaelio Nadalio akademijos treniruočių stovykla. / Organizatorių nuotr.

Stovyklos treniruotes vedė patyrę treneriai, atvykę iš Rafaelio Nadalio akademijos (RNA).

Vienas iš jų – Joelis Figueras, RNA teniso direktorius, Tonio Nadalio dešinioji ranka. Stovyklos tikslas buvo pasidalinti RNA treniravimo metodologija su Lietuvos tenisininkais bei treneriais, o taip pat – pristatyti akademijos, įsikūrusios Maljorkoje, teniso bei bendrojo lavinimo mokyklos programas.

„RNA bendradarbiauja su daugybe universitetų visame pasaulyje. Norint patekti į aukščiausiai vertinamus universitetus, vien teniso įgūdžių nepakanka, sportininkui turi puikiai sektis ir moksluose. Todėl mokslui skiriama daug dėmesio akademijoje įsikūrusioje tarptautinėje mokykloje (Rafa Nadal International School)“, – sakė Rafa Nadal Academy atstovė Baltijos šalims Šarūnė Vasiliauskaitė-Alenskienė.

Nors stovykloje treniruotės vyksta grupėse, vaikai gauna ir individualaus dėmesio, o talentingiausiems sportininkams, norintiems treniruotis R.Nadalio akademijoje, siūlomos stipendijos.

„Treneriai dirbo labai nuosekliai, atsakingai ir energingai. Matosi, kad tai jų aistra ir gyvenimo būdas. Sulaukėme individualių įžvalgų bei asmeninių patarimų mūsų sportininkams. Džiaugiamės, kad sudalyvavome, labai naudingai praleistas savaitgalis“, – savo įspūdžiais apie stovyklą dalinosi teniso treneris iš Klaipėdos Tomas Butvilas.

Rafa Nadal Academy – viena geriausių teniso akademijų pasaulyje, kurioje yra sudarytos palankiausios sąlygos tobulėti ir siekti profesionalaus tenisininko karjeros.

„Tai jau antroji RNA treniruočių stovykla Lietuvoje, jas planuojame organizuoti kiekvienais metais. Kaip ir šiemet, taip ir ateityje, bus kviečiami visi 11-18 metų amžiaus sportininkai. Stovykla organizuojama neatlygintinai, t.y. visos treniruotės yra nemokamos. Galima sakyti tai Rafos dovana Lietuvos vaikams“, – akademijos planais dalinosi Š.Vasiliauskaitė-Alenskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius