Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 03

Geriausi sezono tenisininkai suskirstyti į grupes Londone

Geriausi aštuoni 2014 metų sezono tenisininkai suskirstyti į dvi grupes ir kitą savaitę pradės kovą dėl Londone vyksiančio ATP „World Tour Finals“ turnyro trofėjaus.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

Trečio čempiono titulo iš eilės sieksiantis Novakas Džokovičius pateko į „A“ grupę kartu su „Australian Open“ čempionu Stanislasu Wawrinka, „US Open“ čempionu Marinu Čiličiumi ir Tomašu Berdychu. 

„Du titulai per paskutinius metus Londone man suteikė jėgų, pasitikėjimo, kad aš galiu žaisti aukščiausiame lygyje“, – kalbėjo sekmadienį Paryžiaus „Masters“ serijos turnyro nugalėtoju tapęs N.Džokovičius. 

„Scanpix“ nuotr./Rogeris Federeris
„Scanpix“ nuotr./Rogeris Federeris

„B“ grupėje žais antra pasaulio raketė Rogeris Federeris, Andy Murray, Kei Nishikoris ir Milošas Raoničius. 

N.Džokovičius siekia trečią kartą karjeroje metus pabaigti pirmoje pasaulio reitingo vietoje. Atimti iš jo šį titulą vilčių turi tik R.Federeris. Serbijos tenisininkas puikiai jaučiasi varžybose uždarose patalpose ir dvejus metus nežino pralaimėjimo kartelio tokiuose turnyruose. 

Už pergalę grupės varžybose tenisininkas gaus 200 reitingo taškų, už pergalę pusfinalyje 400 taškų. Finalo nugalėtojas gaus dar 500 taškų. Jeigu žaidėjas iškovojo visas penkias pergales, jam atiteks 1500 reitingo taškų ir 2 milijonai dolerių. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius