Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 17

Geriausias pasaulio dvejetų žaidėjas dėl draudžiamo preparato vartojimo praleis „Australian Open“

Kartu su savo partneriu Juanu Sebastianu-Cabaliu patogiai pirmoje ATP reitingo vietoje įsitaisęs Robertas Farah yra priverstas „išsibraukti“ iš netrukus prasidedančio „Australian Open“ turnyro, kadangi tenisininko mėginyje rasta sportininkams uždrausto preparato.
Robertas Farah
Robertas Farah / „Scanpix“ nuotr.

Tarptautinė teniso federacija Kolumbijos tenisininką informavo, kad mėginyje, kuris buvo paimtas praėjusių metų spalį, buvo rasta anabolinio steroido Boldenono pėdsakų.

„Noriu visiems papasakoti apie susidariusią situaciją, kuri yra viena skaudžiausių mano karjeroje, – ispaniškai tviteryje žinią pranešė Farah. – Negalėsiu dalyvauti „Australian Open“ turnyre, kadangi spalio mėnesį Kalyje darytas mano dopingo testas buvo teigiamas.

Uždraustas preparatas Boldenonas dažnai randamas kolumbiškoje mėsoje ir gali iškreipti dopingo testų rezultatus. Net neabejoju, kad taip ir yra. Tyrimas jau vyksta ir aš noriu visiems pademonstruoti, kad niekuomet nevartojau draudžiamų preparatų. Esu ramus ir užtikrintas dėl galutinių tyrimo rezultatų.“

„Scanpix“ nuotr./Juanas Sebastianas Cabalis ir Robertas Farah
„Scanpix“ nuotr./Juanas Sebastianas Cabalis ir Robertas Farah

Praėjusio sezono pabaigoje R.Farah ir J.S.Cabalis laimėjo net du „Didžiojo kirčio“ titulus iš eilės Vimbldone ir „US Open“ turnyre Niujorke.

2018 metais Kolumbijos tenisininkų duetas „Australian Open“ turnyre pasiekė finalą.

Kiek anksčiau buvo pranešta, kad dėl draudžiamų preparatų vartojimo laikinai suspenduotas yra Čilės tenisininkas Nicolas Jarry (ATP-78).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius