Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 18

Gilėjanti E.Svitolinos žaidybinė duobė – buvo sutriuškinta Dubajuje

Jau antrąją „Dubai Duty Free Tennis Championships“ turnyro dieną lagaminus krautis namo privalo ukrainietė Elina Svitolina (WTA-6), patyrusi skaudžią nesėkmę 2:6, 1:6 prieš amerikietę Jennifer Brady (WTA-52).
Elina Svitolina
Elina Svitolina / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Elina Svitolina

Sensacijos 2020 metų sezone 24-erių amerikietei tampa įprastu reiškiniu. Per vieną valandą pergalę iškovojusi tenisininkė šiemet jau spėjo patiesti ir tokias teniso galiūnes kaip Marija Šarapova ar Ashleigh Barty.

Nereikia pamiršti, kad agresyvų žaidimą propaguojančios J.Brady žygis link WTA elito lygiai prieš metus prasidėjo būtent Dubajuje. Tąkart tenisininkė iškovojo savo pirmą pergalę prieš pirmojo WTA 20-uko žaidėją Caroline Garcia, o netrukus laimėjo ir pirmąjį karjeros setą prieš pirmojo 10-uko tenisininkę (Petrą Kvitovą).

Norėdama patekti į pagrindines varžybas, J.Brady turėjo peržengti tris atrankos barjerus. Įskaitant ir mačą prieš šeštąją pasaulio raketę, JAV atstovė Dubajuje laimėjo visus aštuonis žaistus setus.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Brady
AFP/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Brady

Kitame etape amerikietės lauks čekė Marketa Vondrousova (WTA-17).

Savo ruožtu E.Svitolina 2020 metų sezono pradžioje yra iškovojusi 6 pergales per 11 susitikimų. Paskutinį kartą tik tiek laimėjimų būtent per 11 pirmųjų sezono mačų ukrainietė buvo iškovojusi 2016 metų sezone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius