-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 07

Gražiausiame Dohos mače Rafaelis Nadalis nugalėjo Andrejų Kuznecovą ir pateko į pusfinalį

Rafaelis Nadalis ketvirtfinalyje įveikė Andrejų Kuznecovą ir pateko į pusfinalį, kuriame susikaus su Illya Marčenko. Sunkioje dviejų valandų ir 9-ų minučių dvikovoje Rafa išplėšė pergalę rezultatu 6:3, 5:7, 6:4.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rafaelis Nadalis

Mačo pradžia nežadėjo nieko ypatingo. R.Nadalis palaužė savo varžovų padavimų seriją jau pirmuoju bandymu ir išsiveržė į priekį 3:0. Vėliau sete abu sportininkai laimėjo visas savo padavimų serijas ir ispanas nugalėjo rezultatu 6:3.

Antrame A.Kuznecovas parodė, kad gali priešintis penktajai pasaulio raketei. Ketvirtame geime jis palaužė varžovo padavimų seriją ir pirmavo 3:1, tačiau Rafa iš karto išlygino rezultatą.

Atkakliausiai vyko 11-as geimas, rezultatui esant 5:5. Jame A.Kuznecovas tik ketvirtuoju bandymu turėdamas pranašumą sugebėjo laimėti savo padavimų seriją. Rusijos tenisininkas nesunkiai palaužė Rafos padavimus 12-e geime ir laimėjo setą rezultatu 7:5.

Trečiame sete toliau vyko apylygė kova. R.Nadalis palaužė varžovo padavimų seriją du kartus, Rusijos tenisininkas vieną ir tai nulėmė sunkią bei alinančią Ispanijos tenisininko pergalę rezultatu 6:4.

„Tai buvo labai sunkus mačas, – po mačo pripažino R.Nadalis. – Jis pataikė neįtikėtinų smūgių. Labai sunku buvo kontroliuoti šį mačą, bet esu labai laimingas, kad patekau į kitą etapą. Linkiu jam sėkmės, nes jis žaidė puikiai, o aš džiaugiuosi, kad metus pradėjau pusfinaliu Dohoje.

Šiame mače geriausiai vertinu savo psichologinį nusiteikimą. Man nepavyko iškovoti pergalės per du setus, todėl turėjau išlikti kantrus. Trečiame sete turėjau keisti mačo dinamiką ir pradėti žaisti agresyviau.

Rytoj bus labai sunku, – apie pusfinalį kalbėjo ispanas. – I.Marčenko kol kas žaidžia nuostabiai. Šiandien jis įveikė Jeremy Chardy, todėl tai tikrai rimtas varžovas. Kasdien stebėjau jo mačus, todėl jeigu rytoj nedemonstruosiu savo geriausio žaidimo, bus labai sunku.“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius