Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 15

Grėsmė Andy Murray sugrįžimui – laukti reikės dar kelis mėnesius

Pasirodžius pranešimams, kad buvusi pirmoji planetos raketė Andy Murray neatvyks į Jungtinėse Amerikos Valstijose kovo mėnesį vyksiančius du „Masters“ turnyrus Indian Velse ir Majamyje, britų žiniasklaida spėja, kad škoto oficialiuose mačuose aistruoliai greičiausiai neišvys iki pat žolės sezono pradžios.
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Andy Murray

128 vietą ATP reitinge šiuo metu užimantis tenisininkas prieš metus ištvėrė sunkią klubo operaciją, po kurios žaidimas vienetų turnyruose pakibo ant plauko.

Iš pradžių škotas sėkmingai varžėsi dvejetuose - pirmajame turnyre po sugrįžimo sugebėjo iškovoti čempiono trofėjų. Netrukus 32-ejų tenisininkas sugrįžo ir į vienetus, o sezoną vainikavo fantastišku pasirodymu Antverpene, kur laimėjo pirmą ATP trofėjų po ilgesnės nei dviejų metų pertraukos.

Visgi po Daviso taurės finalų Madride, kur A.Murray sužaidė tik vieną mačą, škotas atskleidė, kad jaučia skausmus pilvo srityje.

Dabar nepasirodžius jokiems patvirtinimams apie tenisininko dalyvavimą Majamyje, Sportsmail šaltiniai teigia, kad Andy visą dėmesį sutelks žolės sezonui.

Grunto sezonas, kuris prasidės iš karto po turnyro Majamyje, vis dar nežymų skausmą klubo srityje jaučiančiam tenisininkui neturėtų būti svarstytinas variantas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius