Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 05 24

Grėsmingiausias varžovas: R.Berankiui „Roland Garros“ burtai lėmė A.Zverevą

Ričardui Berankiui „Roland Garros“ burtai lėmė vieną grėsmingiausių varžovų pasaulyje. Lietuvos tenisininkas „Didžiojo kirčio“ turnyrą Prancūzijoje pradės akistata su trečia pasaulio rakete Alexanderiu Zverevu.
Ričardas Berankis ir Alexanderis Zverevas
Ričardas Berankis ir Alexanderis Zverevas / „Scanpix“ nuotr.

R.Berankis sveiksta po pėdos traumos. Uždegimas užsitęsė, todėl jis „Roland Garros“ turnyrą pasitinka nesužaidęs nė vieno mačo ant grunto.

A.Zverevas ant šios dangus sužaidė 18-a mačų ir iškovojo 16-a pergalių. 21-erių metų Vokietijos teniso žvaigždė tapo Madrido „Masters“ turnyro nugalėtoju. Jis laimėjo ir „BMW Open“ turnyrą.

A.Zverevas „Roland Garros“ tuernyre yra antras pagal skirstymą žaidėjas. Tai reiškia, kad aukštesnį reitingą už jį turi tik Rafaelis Nadalis.

R.Berankis paskutinį kartą žaidė Daviso taurėje ir padėjo Lietuvos rinktinei akistatoje su Suomijos komanda. Dėl lėtai gyjančio pėdos uždegimo R.Berankis nežaidžia jau pusantro mėnesio ir „Roland Garros“ turnyre bus priverstas dalyvauti be didesnio pasirengimo.

Tiesa „Roland Garros“ turnyras visada buvo ne itin sėkmingas lietuviui. „Didžiojo kirčio“ turnyre ant grunto Ričardas dalyvavo net keturis kartus ir visus kartus nesugebėjo įveikti pirmo rato.

Poros nugalėtojas antrame varžybų rate kovos su Jano Vedselio ir Dušano Lajovičiaus poros nugalėtoju.

„Roland Garros“ turnyras prasidės sekmadienį. Burtų trukimo ceremonijoje dalyvavo praėjusių metų šio turnyro čempionai – R.Nadalis ir Jelena Ostapenko.

VIDEO: Roland-Garros 2018

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius