Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 22

Gruodžio 1 dieną teniso mėgėjai kviečiami į „BLITZ“ turnyrą Kaune

Teniso kortuose, teniso klubo „LTsetas“ atstovas Raimondas Maročka ir Gvidas Sabeckis nutarė daryti BLITZ turnyrus VS-fitness kortuose, o po alinančių kovų pabendrauti ir pasikaitinti sporto ir sveikatingumo klubo pirtyse.
ZINZINO BLITZ CUP LTSETAS TENISAS
ZINZINO BLITZ CUP LTSETAS TENISAS / Organizatorių nuotr.

Jau pirmas ZINZINO Blitz turnyras parodė, kad dalyviai domisi tokiais renginiais, susirenka stiprūs varžovai ir vyksta aršios kovos.

Kai išsilaisvinu nuo minčių apie laimėjimą, aš iškart imu žaisti geriau. Nustoju galvoti, imu jausti. Aš atmušu kamuoliuką pusę sekundės greičiau, sprendimus priimu instinktyviai, o ne vadovaudamasis protu, – yra sakęs Andre Agassi.

Daugkartinis Lietuvos čempionas ir tarptautinių turnyrų prizininkas Gvidas Sabeckis nuoširdžiai džiaugiasi savo iniciatyvų tęstinumu ir galimybe jose dalyvauti. Šis ZINZINO Blitz Cup turnyras parodė, kad teniso žaidėjams reikia tokių renginių, jie mėgaujasi galimybe suremti jėgas su lygiaverčiais ar stipresniais priešininkais, o tai, Gvido manymu, tiesiog būtina sąlyga, kad tenisininkai galėtų tobulinti savo įgūdžius ir kovos taktikas.

Visi 32 dalyviai iš visos Lietuvos, daugiausia iš Kauno, neslėpė emocijų kovose, laimėjimuose ir pralaimėjimuose, tačiau rungtyniavo su didele aistra ir pasimėgavimu. Sužaista virš 80 varžybų. Žaidžiama iki 10 taškų. Dalyvavo profesionalai-treneriai ir mėgėjai, kurie atitinkamai burtų keliu traukė kas su kuo žais.

VIDEO: Teniso turnyras ZINZINO BLITZ CUP

Turnyro nugalėtojai:
Pirma vieta: Gvidas Sabeckis – Raimundas Šlepikas
Antra vieta: Arūnas Rozga – Audrius Poškevičius
Trečia vieta: Dovydas Šabūnas – Mantas Statulevičius
Devinta vieta: Virgis Pileckis – Nerijus Juškaitis (paguodos taurė).

Turnyre taip pat dalyvavo Aurimas Karpavičius, Ilmaras Melnikas, Ridas Bitauskas, Paulius Matulevičius, Darius Matulevičius, Andrijus Melnikas, Alfonsas Genys, Dainius Stundys, Mantas Aleksejūnas, Nerijus Juškaitis Vytenis Zalaga, Gvidas Ivanauskas Raimundas Šlepikas, Marijus Stravinskas, Laurynas Zaveckis, Vidas Šilkaitis, Tomas Tomkus, Virgis Pileckis, Jonas Lapinskas, Žydrūnas Janušauskas, Josefas Ellert, Raimondas Maročka, Tomas Steponavičius, Linas Mockus, Tomas Kliukas bei kiti.

Blitz turnyro dalyviai aktyviai siūlė kaip būtų galima dar patobulinti šį teniso turnyrą ir nuspręsta, kad bus žaidžiama ne iki 10 taškų vienas setas, o du setai iki 7 taškų, o jei rezultatas bus lygus vienas-vienas, bus žaidžiamas trečias lemiamas setas iki 7 taškų. Šią naujovę patvirtinome ir su nekantrumu laukiame ateinančio turnyro Blitz turnyro.

„LT setas“ vadovas Raimondas Maročka džiaugiasi, kad į ZINZINO BLITZ CUP turnyrą susirinko pažengę tenisininkai, buvo daug įtemptų kovų. Ačiū visiems dalyviams už suteiktas geras emocijas, už įsimintinas kovas.

Nuoširdžiai dėkojame pagindiniam turnyro rėmėjui ZINZINO, taip pat kitiems turnyro rėmėjams: LEXUS-Kaunas, VS-FITNESS, Grand SPA Lietuva, ACTIVUS, NEODENTA, BLIZ, PROSPORT, RMI muzikos servisas.

Turnyro kamuolys WILSON US OPEN

Turnyro vanduo SULIKO

Artimiausias BLITZ turnyras vyks 2017 m. gruodžio 1 d. VS-Fitness teniso kortuose. Turnyrus bus rengiami kas 1-2 mėnesius.

Norinčius dalyvauti kviečiame jau dabar registruotis el.paštu info@ltsetas.lt arba SMS žinute numeriu 8 605 90 297 nurodant vardą, pavardę, mob. tel. numerį, miestą, el. pašto adresą.

„LT setas“ komanda dėkoja sporto ir sveikatingumo centrui „VS-Fitness“ ir jo personalui bei centro vadovei Daliai Budrienei už pagalbą organizuojant turnyrą.

Iki pasimatymo kitame turnyre.
Organizatoriai:
Gvido Sabeckio teniso mokykla
Teniso klubas „LT setas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius